Barbat omorat in bataie, pentru ca a dat muzica mai tare

Un barbat din comuna Jaristea, judetul Vrancea a fost omorat in bataie, in noaptea de sambata spre duminica, dupa un conflict cu doi frati.

Ionel Ignat, 45 ani, si-a gasit sfarsitul dupa ce a fost batut cu bestialitate de fratii Marius si Ionut Lupu. Potrivit primelor informatii, victima a mers sambata seara la cei doi frati acasa, iar dupa mai multe pahare de vin a inceput scandalul, scrie realitatea.net, care citeaza ziaruldevrancea.ro.

Se pare ca gestul de la care a pornit totul a fost dorinta victimei de a da muzica mai tare. Cei doi frati l-au lovit cu barbat cu pumnii, picioarele, dar si cu scaunele din incapere, pana cand l-au lasat fara suflare. Dupa ce l-au omorat, cei doi frati au tarat trupul barbatului pana in fata portii casei lor, situata pe camp, intre localitatile Jaristea si Odobesti, pentru a lasa impresia ca a fost omorat de altcineva.

Citeste si: Pedeapsa mai blanda pentru Carmen Bejan, studenta criminala de la Medicina

Surse apropiate anchetei au declarat ca ulterior au spalat cadavrul de sange si au chemat salvarea. Pana la acest moment ceir doi nu au recunoscut nimic. Unul dintre suspecti s-a eliberat recent din penitenciar unde a ispasit o pedeapsa pentru talharie.

Sursa foto: realitatea.net, ziaruldevrancea.ro