BARBAT RANIT in EXPLOZIA FABRICII DE PAINE de la BRASOV va fi TRANSFERAT in STRAINATATE

Un BARBAT RANIT in EXPLOZIA produsa saptamana trecuta la o FABRICA DE PAINE DIN BRASOV va fi TRANSFERAT, miercuri, intr-o clinica de specialitate din STRAINATATE, cel mai probabil in AUSTRIA, starea sa inrautatindu-se, transmite Mediafax.

Potrivit managerului Spitalului Judetean Brasov, Daniela Neculoiu, starea barbatului in varsta de 46 de ani s-a INRAUTATIT, urmand ca in cursul zilei de miercuri el sa fie transportat cu un elicopter la o clinica din strainatate, cel mai probabil in Austria.

Ea a precizat ca transportul pacientului este riscant, insa apartinatorii au decis transferarea acestuia.

CITESTE SI: DOSAR PENAL DESCHIS IN CAZUL EXPLOZIEI DE LA FABRICA DE PAINE DIN BRASOV

“Starea barbatului s-a inrautatit si are nevoie de ventilare mecanica mai puternica, deoarece plamanii au mai cedat si sufera de insuficienta respiratorie acuta severa. Apartinatorii acestuia au cerut transferul la o clinica din strainatate, au fost facute toate documentele si acum stam pe telefoane cu Ministerul Sanatatii petnru asigurarea transportului. Trasferul va fi facut astazi (miercuri – n.r.), nu stim exact unde, probabil la o clinica din Austria”, a spus managerul Spitalului Judetean Brasov.

Cealalta victima aflata in stare grava, o femeie de 51 de ani, este in continuare ventilata mecanic, insa starea ei este stabila. De asemenea, si ea urmeaza sa fie transferata la o clinica din strainatate.

La Sectia de chirurgie plastica mai sunt internati trei barbati cu varste intre 40 si 55 de ani, insa starea acestora este buna, fara complicatii.

CITESTE SI: DOI DINTRE RANITII IN EXPLOZIA DE LA BRASOV SUNT IN CONTINUARE IN STARE GRAVA

Tot miercuri, Guvernul a decis ca familia barbatului care si-a pierdut viata in urma exploziei va primi un ajutor de urgenta de 5.000 de lei.

Explozia, urmata de un incendiu, s-a produs, joi seara, la fabrica de paine Vel Pitar, situata in apropierea Stadionului Tineretului din Brasov, cu cateva minute inainte de finalul meciului FC Brasov – CSM Ramnicu Valcea din Liga a II-a de fotbal. Flacarile uriase au fost surprinse in direct de camerele video de la Stadionul Tineretului din Brasov.

Sursa foto: captura video Digi Sport