Bărbații au încredere și investesc în crypto monede mai mult decât femeile – Studiu

Unul din patru oameni este interesat să investească în crypto monede în anul următor, arată un nou sondaj. Start-up-ul Crypto Circle a efectuat un sondaj pe un număr de 3000 de persoane la începutul acestei săptămâni, constatând că majoritatea oamenilor se consideră investitori “agresivi” în tehnologie.

Platforma de plată susținută de Goldman Sachs a folosit Survey Monkey pentru a-și colecta rezultatele, deși a publicat doar răspunsurile utilizatorilor care au identificat drept “investitori agresivi”.

Citește și: TRANZACȚIILE CU CRYPTO MONEDE ÎN GAMBLING-UL ONLINE

În special, rezultatele au constatat că aproape două ori mai mulți bărbați investesc în crypto monede în comparație cu femeile. Separat și, probabil, surprinzător, sondajul a constatat că, pe măsură ce investitorii îmbătrânesc, procentul de investitori “agresivi” scade.

Perspectiva că femeile sunt o minoritate în spațiul cripto nu este nouă. Platforma socială de tranzacționare, eToro, a intervievat utilizatorii în luna mai, raportul său demonstrând că numai 8,5% dintre toți utilizatorii erau femei. În martie, compania avea peste 9 milioane de utilizatori.