BARBATILOR le PLAC FEMEILE PROSTUTE! Afla DE CE

Barbatii sunt programati genetic sa fie atrasi de femeile mai prostute si usor de cucerit. Desi afirmatia poate sa nu fie pe placul multor femei, este fundamentata stiintific.

Cercetatorii din cadrul Universitatii din Texas (Austin, SUA) au descoperit ca predilectia pe care o au barbatii pentru femeile mai prostute este favorizata de codul lor genetic. Practic, genele ii indeamna sa se simta atrasi catre reprezentantele sexului frumos care sunt mai putin inzestrate intelectual, mai putin stapane pe sine si mai impiedicate. Aceste caracteristici le indica barbatilor ca femeile respective sunt mult mai usor de cucerit.

Oamenii de stiinta din SUA au descoperit ca exista nu mai putin de 88 de factori care fac o femei sa fie mai usor exploatabila, cum ar fi faptul ca-si musca buzele sau ca par usor adormite.

CITESTE SI: DE CE VOR FEMEILE INDEPENDENTE SA FIE DOMINATE

La studiul efectuat la universitatea americana au participat 76 de barbati care au fost pusi sa se uite la mai multe fotografii cu femei si sa indice de care dintre ele sunt atrasi.

Rezultatele cercetarii au dezvaluit ca nu aspectul fizic a contat, ci mai degraba expresia fetei fiecareia in parte. Barbatii au catalogat atragatoare femeile care prezentau o anume vulnerabilitate psihologica, precum imaturitate si lipsa de inteligenta.

CITESTE SI: VOCABULAR KINKY: 15 CUVINTE OBRAZNICE pe care trebuie sa le stii 

Cu toate acestea, atunci cand au fost pusi sa aleaga cu care dintre ele s-ar vedea in relatii de lunga durata, majoritatea a respins tipul de femeie prostuta, optand pentru genul intelectual.

Sursa text www.lyla.ro; Sursa foto www.youtube.com