Barbatul care a incercat sa detoneze o bomba la Iasi nu a avut discernamant

Barbatul care a incercat sa detoneze o bomba la Facultatea de electronica din Iasi nu a avut discernament cand a comis fapta, au stabilit astazi, membrii comisiei de expertiza psihiatrica, informeaza Mediafax. Procurorii DIICOT urmeaza sa dispuna internarea acestuia intr-un spital de psihiatrie de maxima urgenta.

Oliver Stan, bărbatul care în 8 iulie a încercat să detoneze o bombă într-o sală de curs de la Facultatea de Electronică din Iaşi, a fost supus, joi, unei a patra expertize psihiatrice, în vederea stabilirii discernământului.

Rezultatele preliminare ale expertizei psihiatrice trimise joi către procurorii DIICOT Iaşi arată că Oliver Stan nu a avut discernământ în momentul comiterii faptei.

“Este vorba despre concluziile preliminare pe care le-am primit, raportul final al comisiei urmand sa ajunga la noi la inceputul saptamanii viitoare. Barbatul nu a avut discernamant, iar procurorul de cazva propune instantei fie internarea provizorie, fie internarea intr-un spital de psihiatrie de maxima urgenta,”a declarat pentru Mediafax, procurorul-seg al DIICOT Iasi, Daniel Horodniceanu.