Barbatul care doarme cu mortii, marturisire socanta: Imi este mai frica de cei vii! FOTO

Un om al strazii din Brazilia doarme de ani de zile in cimitir, intr-o cripta in care se afla depus sicriul celui mai bun prieten, mort in urma cu mai bine de un deceniu.

Barbatul, pe numele sau Fabio Beraldo Rigol, a ajuns pe strada dupa ce firma la care lucra a dat faliment. De atunci, viata lui a capatat o alta turnura, barbatul in varsta de 47 de ani apucandu-se de droguri, ceea ce i-a distrus familia. Sotia l-a dat afara din casa si asa a ajuns un om al strazii.

Neavand unde sa doarma, intr-o noapte a ajuns in cimitir si s-a adapostit intr-o cripta de sase persoane, in care se afla un singur sicriu. De atunci, cripta i-a devenit casa si recunoaste ca nu-i este frica de morti, ci mai degraba de cei vii.

“Vreau sa ies de aici viu. Vreau sa am o casa si vreau sa ma intorc la munca daca mi se ofera o sansa. Ar fi teribil sa mor si sa fiu mort cu un mort. Nu imi este frica de oamenii decedati. Imi este mai frica de cei vii”, a povestit barbatul, care este poreclit Popo, recunoscand ca doar noaptea vine in cimitir, in timp ce in restul zilei se plimba prin oras pentru a nu se plictisi, mai ales ca aici nu are cu cine sa vorbeasca.