Barbatul care luase ostatici intr-un magazin de bijuterii din Montpellier s-a predat

Autorul luarii de ostatici din Montpellier s-a predat. Barbatul inarmat care luase ostatice doua femei ostatice, vineri, intr-un magazin de bijuterii din Montpellier, in sudul Frantei, s-a predat in cursul noptii politiei, relateaza AFP, preluata de Mediafax.

Amintim ca o luare de ostatici a avut loc vineri intr-un magazin de bijuterii din Montpellier, imediat dupa ce la Paris se incheia luarea de ostatici din magazinul evreiesc. Luarea de ostatici de la Montpellier nu a fost insa atat de dramatica si s-a incheiat dupa ore lungi de negocieri.

CITESTE SI: FILMUL ATACURILOR DIN FRANTA, INCEPAND CU CHARLIE HEBDO. VIDEO

Barbatul, in varsta de aproximativ 40 de ani, s-a predat dupa mai multe ore de negocieri cu RIAD, o unitate de elita a politiei franceze, a anuntat o sursa din cadrul fortelor de ordine.

El a fost plasat in arest, a anuntat procurorul Christophe Barret. Faptele petrecute la Montpellier nu au nicio legatura cu ceea ce s-a intamplat vineri la Paris, a mai declarat procurorul.

Cele doua femei tinute ostatice, o angajata a magazinului de bijuterii si sotia bijutierului, nu au avut de suferit, a precizat el.

Citeste si: FRANCOIS HOLLANDE: FRANTA NU A TERMINAT CU AMENINTARILE. FAC UN APEL LA VIGILENTA SI UNITATE