BARCELONA a castigat SUPERCUPA EUROPEI dupa un meci nebun cu SEVILLA

BARCELONA a castigat cea de-a 40-a editie a SUPERCUPEI EUROPEI si al patrulea trofeu din acest an, dupa ce a invins-o pe SEVILLA, scor 5-4, meciul avand nevoie de prelungiri, relateaza gsp.

Andaluzii au deschis scorul rapid inca din minutul 3 dintr-o lovitura libera executata perfect de BANEGA. Catalanii au ripostat imediat, iar dupa patru minute MESSI egala tot dintr-o faza fixa.

Barcelona a preluat conducerea in minutul 16, cand acelasi MESSI a transformat o noua lovitura libera, reusind astfel sa marcheze pentru prima data in cariera doua goluri dintr-o faza fixa in acelasi meci.

CITESTE SI: VICTOR PONTA, INVITATUL PREMIERULUI DIN GEORGIA, LA SUPERCUPA EUROPEI

Cu un minut inainte de finalul primei parti, RAFINHA a stabilit scorul final dupa o pasa superba primita de la SUAREZ. Barcelona a marit diferenta in minutul 52, cind BUSQUETS a interceptat o minge si i-a pasat lui Suarez care a marcat.

REYES a marcat si el in minutul 57, dupa ce a primit o minge peste toata apararea catalanilor. Sevilla nu s-a oprit aici si GARNEIRO, in minutul 72, a transformat penalty-ul provocat de Mathieu dupa un duel in careu cu Vitolo, fiind a doua greseala a francezului dupa cea de la golul lui Reyes.

Scorul final a fost stabili de PEDRO in minutele de prelungire, mai exact cu cinci minute inainte ca arbitrul sa treaca la loviturile de la 11 metri.

Sursa foto: uefa