Barcelona – Real Madrid, scor 2-1. Alexis si Neymar stralucesc in “lipsa” lui Messi

BARCELONA – REAL MADRID (SCOR 2 – 1). BARCELONA revine in zodia glorioasa a fotbalului european, sub bagheta lui “Tata” Martino. Neymar si Alexis sunt marcatorii echipei catalane, in timp ce Rodriguez a inscris pentru madrileni. Dupa etapa a 10-a din Primera Division, Barcelona are 6 puncte avans fata de Real Madrid.

VEZI AICI VIDEO CU GOLURILE

BARCELONA – REAL MADRID (SCOR 2 – 1). Jese Rodriguez inscrie in minutul 90 pentru Real Madrid si reuseste sa aduca o stare de tensiune in tribune.

Alexis Sanchez inscrie in minutul 79 cu un lob perfect dupa un serviciu al brazilianului Neymar!!!! Este al 5-lea gol inscris de Sanchez in Primera Division.

Neymar deschide scorul in minutul 19, este 1-0 pentru Barcelona.

ECHIPE DE START BARCELONA – REAL MADRID

FC Barcelona: Valdes – Alves, Pique, Mascherano, Adriano – Xavi, Busquets, Iniesta – Messi, Fabregas, Neymar (4-3-3). Antrenor: Gerardo Martino.

Real Madrid: Diego Lopez – Dani Carvajal, Sergio Ramos, Varane, Marcelo – Pepe, Khedira – Di Maria, Modric, Bale – Cristiano Ronaldo (4-2-3-1). Antrenor: Carlo Ancelotti.

Barcelona – Real Madrid se joaca in aceasta seara pe Camp Nou, de la ora 19.00, intr-o partida contand pentru etapa a 10-a din Primera Division. Este cea de-a 225-a intalnire dintre cele doua echipe, Real are 90 de victorii, iar Barca 87. In campionatul intern, Barcelona si Real s-au intalnit de 166 de ori, catalanii impunandu-se  de 64 de ori, madrilenii de 70 de ori, 32 de partide incheindu-se la egalitate. 

Inainte de acest meci, FC Barcelona se afla pe primul loc in clasament, cu 25 de puncte, in timp ce Real Madrid condusa de Carlo Ancelotti se afla pe locul trei, cu 23 de puncte.

Meciul dintre Barcelona si Real Madrid, considerat unul dintre cele mai mari evenimente sportive ale anului, va fi transmis in direct pe Digisport 1, iar Mondo News va transmite partida in format LiveScore.

Barcelona – Real Madrid are comentatori de seama din fotbalul international

Meciul dintre Barcelona si Real Madrid va fi comentat de nume grele ale fotbalului international. Partida va fi transmisa in 50 de tari, iar audienta va ajunge la peste 400 de milioane de telespectatori. 

Meciul Barcelona – Real Madrid va putea fi urmarita atat in HD, cat si in format 3D. Ora de start a meciului – 18.00 (19.00, ora Romaniei) – favorizeaza urmarirea partidei atat la Miami (SUA), cat si la Bangkok, in Thailanda, potrivit Eurosport.

Antrenorul italian Fabio Capello a fost contactat de Fox Italia iar fosti jucatori ai celor doua echipe, Buyo (Real) si, respectiv, Ferrer (Barcelona), ii vor delecta pe cei de la Al Jazeera.

Fostul international roman, Gica Craioveanu, va comenta pentru Digisport, Sonny Anderson si Luis Fernandez vor fi la Bein Sport Franta, in timp ce Patrick M’Boma va fi la Canal Plus, tot din Franta. El Clasico va fi televizat cu 36 de camere video, care vor acoperi toate unghiurile.

Ultimele meciuri directe au fost dominate de Real, cea care a invins-o in 3 din ultimele 5 meciuri directe pe Barca, celelalte 2 incheindu-se la egalitate. Ultima victorie a Barcelonei a fost obtinuta in Supercupa Spaniei in august 2012.

Cele doua mari vedete ale celor doua echipe, Lionel Messi si Cristiano Ronaldo, sunt la egalitate in clasamentul golgheterilor din Spania, ambii avand cate 8 reusite. Pedro (5) si Alexis Sanchez (4) sunt ceilalti jucatori care marcheaza des pentru Barca in campionat. De partea cealalta, Isco a reusit 4 goluri, in timp ce Karim Benzema are doar 2 goluri si a fost criticat pentru evolutiile din acest sezon.

Va fi primul El Clasico pentru cei doi jucatori care au ajuns la Barca si Real in aceasta vara, Neymar si Gareth Bale. La fel se intampla si in cazul celor doi tehnicieni, Carlo Ancelotti (Real) si “Tata” Martino (Barca) aflandu-se si ei la debut atunci cand vine vorba de El Clasico. Iata cum vor arata echipele probabile din aceasta seara: 

FC BARCELONA: Valdes – Alves, Mascherano, Pique, Adriano – Busquets, Iniesta, Xavi – Neymar, Messi, Alexis

REAL MADRID: Diego Lopez – Carvajal, Sergio Ramos, Pepe, Marcelo – Modric, Khedira – Bale, Isco, Cristiano Ronaldo – Benzema

STADION: “Camp Nou” (Barcelona)

ARBITRU: Undiano Mallenco

Foto: whoateallthepies.tv