BARCELONA striveste BAYERN MUNCHEN in semifinalele LIGII CAMPIONILOR

FC BARCELONA a castigat cu 3-0 intalnirea cu BAYERN MUNCHEN din prima mansa a semifinalelor Ligii Campionilor, dupa o dubla a lui LIONEL MESSI si o reusita a lui NEYMAR.

Confruntarea de pe Camp Nou a inceput ca din tun, ambele echipe aratand o agresivitate pozitiva ce a sporit intensitatea jocului.

Meciul a avut un ritm bun, ambele echipe dorind sa puna stapanire pe mijlocul terenului. Barcelona a avut un plus in startul meciului, insa Suarez si Neymar nu au reusit sa marcheze.

CITESTE SI: LOVITURA de TEATRU: COMPANIA COTNARI vrea sa cumpere MARCA STEAUA

Mai intai, in minutul 12, Neuer s-a remarcat la un sut al lui Suarez, pentru ca trei minute mai tarziu Rafinha sa salveze un gol ca si facut la reluarea lui Neymar.

Atacurile catalanilor l-au fortat pe Guardiola sa schimbe sistemul de joc, insa chiar si asa Barcelona putea intra in avantaj la pauza, numai ca Dani Alves a ratat si el singur cu Neuer, in minutul 39.

In partea secunda, jocul a fost ceva mai echilibrat, Bayern reusind sa se apere la distanta de poarta lui Neuer, insa geniul lui Leo Messi a iesit din nou la iveala pe final.

Argentinianul a decis meciul cu doua goluri in doar trei minute, primul cu un sut din afara careului, iar al doilea cu o executie superba, dupa ce l-a umilit pe Boateng.

CITESTE SI: JUVENTUS invinge REAL MADRID in semifinalele LIGII CAMPIONILOR

In prelungiri, Bayern s-a aruncat in atac, insa si acest lucru a costat-o, intrucat Neymar a facut 3-0 in minutul 90+4, dupa o faza de contraatac.

Barcelona a castigat astfel cu 3-0 si are prima sansa la calificarea in finala Ligii Campionilor.

Returul este programat martea viitoare, de la ora 21:45, la Munchen.

Sursa foto www.laikipiaonline.co.ke