BARLAD: O tanara SUPRAPONDERALA a fost gasita MOARTA in propriul apartament

O femeie de 32 ani din BARLAD, cu o greutate de aproximativ 200 kilograme, a fost gasita MOARTA, miercuri, in propriul apartament.

Descoperirea a fost facuta de una dintre prietenele ei, care, atunci cand a vazut ca nu aceasta nu raspunde la telefon, a mers la locuinta sa.  Pentru ca tanara locuia la parter, nu i-a fost greu sa se uite pe geam si sa o vada intinsa pe pat, intr-o pozitie ciudata.

Citeste si: ROMANUL batut cu bestialitate, in urma cu o luna, la PARIS a iesit din COMA

„In aceasta dimineata, am fost apelati la numarul de urgenta 112 de o femeie care a sesizat faptul ca nu reuseste sa-si contacteze prietena nici la telefon si nici la usa. Aceasta a declarat ca s-a uitat pe geam si ca a vazut-o pe pat si s-a gandit ca a patit ceva de nu se misca. La fata locului au ajuns si un echipaj de la Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta, care au reusit sa intre in locuinta.

Din pacate, au gasit-o decedata. Cel mai probabil a murit in cursul noptii, intrucat cu o zi inainte fusese vazuta de vecini”, a declarat subcomisar Mihaela Straub, purtatorul de cuvant al Inspectoratului de Politie al Judetului (IPJ) Vaslui.

Femeia nu era casatorita, locuia singura si era cunoscuta cu afectiuni medicale, unele dintre ele cauzate de obezitate. Chiar zilele trecute a fost la spital din cauza unor probleme medicale, insa a refuzat internarea, preferand sa revina la domiciliu.

Cadavrul a fost examinat la fata locului de politisti, nefiind gasite urme de violenta, insa cauzele exacte ale decesului urmeaza a fi stabilite de medicii legisti care urmeaza sa efectueze necropsia.