Basescu a fost asteptat cu mare fast la sediul PMP, insa fostul presedinte nu a mai ajuns

Basescu, la iesirea din sediul PMP: I-am felicitat ca au salvat democratia, sa nu fie unanimitate

Fostul presedinte al Romaniei, Traian Basescu, a fost asteptat, luni, de reprezentantii PMP  la sediul partidului, unde initial se stia ca va ajunge pentru a-si prelua biroul, insa dupa cateva ore de asteptare au fost anuntati ca acesta “nu are in program” o astfel de actiune, transmit agentiile de presa.

In prealabil, activistii PMP au decorat unul dintre gardurile sediului formatiunii cu patru afise mari, in care Basescu era infatisat alaturi de cancelarul Angela Merkel. presedintele Obama si fostul presedinte francez Sarkozy.

Si jurnalistii au fost anuntati de membrii echipei liderului PMP Elena Udrea, ca fostul presedinte va veni la sediul de partid “dupa ora 11”, pentru a-si lua in primire biroul special amenajat de “amicii din PMP”. Apoi, aceiasi le-au comunicat jurnalistilor lasati in strada, pentru ca accesul in sediu era interzis, ca fostul presedinte nu va mai trece pe la sediu, noteaza si Romania TV.

Mondo News iti recomanda si: ADIO UDREA? Un fost consilier prezidential anunta cu cine va face BASESCU tandem la conducerea PMP

“Nu e in regula”, a comentat un lider al PMP, anunturile total contradictorii despre prezenta lui Basescu la sediul PMP.

In final, la orele pranzului, la sediu si-a facut aparitia fostul consilier de stat Dorel Onaca, care le-a comunicat jurnalistilor ca Traian Basescu nu vine luni la PMP, pentru ca “nu are in program acest lucru”.

Mondo News iti recomanda si: TRAIAN BASESCU A PLECAT DE LA PALATUL COTROCENI. VEZI CARE A FOST ULTIMUL GEST. GALERIE FOTO