BASESCU a lansat un ATAC DUR la adresa lui IOHANNIS: Un om ascuns gata sa faca lucruri doar in interes personal!

La un an de la mandat, KLAUS IOHANNIS s-a ales cu atacuri dure din partea fostului presedinte TRAIAN BASESCU.  Fostul sef al statului a criticat, duminica seara intr-o interventie telefonica la postul B1 Tv, deplasarile oficiale in strainatate ale lui KLAUS IOHANNIS, pe care le-a calificat drept vizite de prezentare, lipsite de miez.  Si atitudinea actualului lider de la Cotroceni il deranjeaza pe presedintele Miscarii Populare

KLAUS IOHANNIS da dovada de o siretenie pe care de multe ori a pus-o in slujba interesului sau personal, acuza TRAIAN BASESCU. in colimatorul fostului sef de stat a intrat si bugetul lui DACIAN CIOLOS. 

“Atributul primordial al presedintelui Romaniei tine pe de o parte de politica externa si pe de alta parte de securitate. A facut multe vizite, niciuna n-a avut vreun miez, pur si simplu au fost vizite de prezentare. A fost in Polonia. Eu am semnat in 2009 parteneriat strategic cu Polonia care viza cooperare pe chestiuni de securitate, cooperare pe dezvoltare regionala. Nu mai era BASESCU, venise IOHANNIS trebuia sa scoata cel putin o foaie de parcurs a acestui parteneriat strategic, nu? Nu s-a intamplat asta, au fost vizite sterpe”, a spus fostul sef al statului.

CITESTE SI: TRAIAN BASESCU VA EFECTUA O VIZITA IN POLONIA

Nu au fost singurele critici aduse actualului presedinte. KLAUS IOHANNIS este vazut de fostul lider de la Cotroceni, TRAIAN BASESCU, drept un om pentru care primeaza interesul personal. 

“Il vad pe KLAUS IOHANNIS ca un om ascuns, gata totdeauna sa faca lucruri in interesul lui, nu in interes public. Deci premierul de la Grivco, va aduc aminte cum l-a desfiintat intr-o noapte pe CRIN ANTONESCU, deci are o siretenie pe care nu o foloseste in interes national, dar pentru el o foloseste extraordinar de bine”.

Intrebat daca in acest an exista si un lucru remarcat ca fiind pozitiv, TRAIAN BASESCU a raspuns “categoric da. A reusit sa instaureze linistea pe care si-o dorea Ion Iliescu”.

Fostul presedinte TRAIAN BASESCU a avut cuvinte grele si la adresa bugetului guvernului tehnocrat al lui DACIAN CIOLOS.  “Daca bugetul facut de Ponta ar fi o rochie, ce a adaugat la rochia asta domnul Ciolos? Va spun eu: o crapatura in fund!”

Sursa foto: adevarul