BASESCU a lansat un ATAC DUR la adresa ultimilor trei PROCURORI GENERALI ai ROMANIEI

Fostul presedinte al Romaniei TRAIAN BASESCU face noi precizari, pe pagina sa personala de Facebook, referitoare la dosarele MINERIADEI si REVOLUTIEI, criticandu-i pe cei trei procurori generali, ILIE BOTOS, LAURA CODRUTA KOVESI si TIBERIU NITU, din mandatele sale si aratand ca Justitia nu va fi credibila pe deplin pana cand aceste cazuri nu vor fi solutionate.

“Dupa decizia ICCJ de redeschidere a dosarului 13-15 iunie ’90 o armata de propagandisti s-a repezit pe televiziuni, radiouri si in mediul virtual sa acuze ca eu am blocat si DOSARUL REVOLUTIEI si DOSARUL MINERIADEI din 13-15 iunie.

CITESTE SI: VIDEO SOC BASESCU o face praf pe LAURA CODRUTA KOVESI in legatura cu MINERIADA 

In cei 10 ani de mandat au fost trei procurori generali: ILIE BOTOS (nu l-am numit eu), LAURA CODRUTA KOVESI si TIBERIU NITU. Nici unul dintre ei nu a gasit resursele morale sa spuna: ‘nu este adevarat, presedintele BASESCU nu ne-a cerut niciodata sa inchidem dosarele, aceasta a fost o decizie a procurorului X cu urmatoarea motivatie…..’. Altfel oameni extrem de sensibili care la orice cuvint rostit in spatiul public cer CSM sa le apere reputatia.

Orice eforturi ar face, si cu adevarat le face, Justitia nu va fi pe deplin credibila pana cand nu va da o solutie celor doua dosare”, a scris pe Facebook TRAIAN BASESCU.

CITESTE SI: TIBERIU NITU acuza existenta unor PRESIUNI EXTERIOARE la adresa PROCURORILOR in 2014 

Reactia lui TRAIAN BASESCU vine dupa ce, marti seara, a postat o inregistrare in care apare cerandu-i socoteala actualei sefe a DNA, LAURA CODRUTA KOVESI, fost procuror general, in legatura cu DOSARELE REVOLUTIEI si MINERIADEI.

Sursa foto: realitatea.net