Basescu a mers din nou la sediul PMP

MAREA REVENIRE A LUI TRAIAN BASESCU IN POLITICA ROMANEASCA. SAU NU?

Fostul presedinte Traian Basecu s-a aflat, luni, din nou la sediul PMP. Basescu a declarat ca a dorit sa se intalneasca cu liderii partidului din teritoriu si a subliniat ca PMP este foarte determinat sa isi consolideze organizatiile din teritoriu si sa se pregateasca pentru alegerile din 2016. Totodata, Basescu a anuntat ca se va implica in actiunile PMP.

“Am vrut sa ma intalnesc si cu lideri din teritoriu. Am avut o discutie care mi-a placut. Partidul e foarte determinat sa isi consolideze organizatiile din teritoriu si sa se pregateasca pentru alegerile din 2016. Sunt mai entuziasmati ca oricand. Ce e imbucurator e ca s-au inscris foarte multi oameni care nu au facut niciodata politica. S-au inscris aproape 14.000 de membri noi in ultimele 30 de zile. E o dovada de trebuie construite partide noi. Voi participa la actiunile PMP”, a explicat Traian Basescu.

CITESTE SI: Conducerea PMP se reuneste, luni, in cadrul Comitetului Executiv National 

La randul sau, presedintele PMP Eugen Tomac a declarat, tot luni, ca Traian Basescu va fi invitat la mai multe turnee ale PMP, atat in tara cat si in strainatate.

Traian Basescu a mers la sediul PMP si cu o zi in urma, cand a precizat din nou ca are incredere in Elena Udrea.

„Eu va spun un singur lucru pe care o sa-l repet pana cand acest proces se va termina la ultima instanta. Am incredere in justitie si am incredere in Elena Udrea, ca a aparut moda denuntatorilor, asta e. De multe ori am avut experiente cu oameni care au zis m-a trimis Basescu, i-am dat lui Basescu. Eu am incredere in Elena Udrea din acest punct de vedere”, a spus Basescu duminica.

Te-ar putea interesa si: ANUNT BOMBA DESPRE TRAIAN BASESCU! VA FI VIITORUL PREMIER AL ROMANIEI