Basescu a postat pe Facebook propria profetie: Ponta NU va fi presedinte. VIDEO

Presedintele Traian Basescu a publicat pe pagina sa de Facebook un fragment dintr-o emisiune televizata, la care a participat in urma cu jumatate de an, in care a spus de trei ori ca Victor Ponta nu va castiga alegerile prezidentiale. Lucru care azi-noapte s-a adeverit, deoarece Victor Ponta, cel care il ameninta cu puscaria pe seful statului daca va ajunge presedinte, a fost invins de Klaus Iohannis in batalia pentru Cotroceni. 

Astfel, profetia lui Basescu s-a adeverit.

“Nu intelege democratia, e cat posibil sa se vopseasca a fi democrat, dar in sinea lui n-are nimic cu democratia ca si crez. Ponta nu iese presedinte”, spunea Basescu in luna mai in emisiunea pe care Robert Turcescu o avea la acea vreme la B1TV.

PONTA e DARAMAT. Inca o LOVITURA, la 24 de ore dupa ce a PIERDUT alegerile

In aceeasi emisiune, Traian Basescu declara ca “zi de zi voi sta in disputa cu el, pana cand romanii vor incepe sa creada ca un presedinte la sfarsit de mandat nu are interese electorale. Singurul meu interes electoral este sa reuseasca aceasta constructie noua, PMP-ul, pe care l-am proiectat, i-am dat drumul in lume si il voi vota, dar nu ma implic inca sa il conduc. Dupa ce imi termin mandatul, ii voi fi cel mai apropiat consultant acestui partid. Insa pe Victor Ponta, pentru ca sa realizeze ce rau i-ar fi Romaniei cu un astfel de presedinte, in fiecare zi il voi toca.”

In finalul emisiunii, Basescu a declarat din nou: “Ponta nu castiga presedintia. Nu iese presedinte”. 

Citeste si: VICTOR PONTA, facut PRAF la Antena 3 dupa ce si-a recunoscut infrangerea: Cum dle Ponta, dvs ati pierdut si nu stiti cu cat?