BASESCU, despre GABI FIREA: „Eu incerc sa o tratez pe Gabriela Firea ca pe o mamica in luna a opta, si nu ca pe un om politic”.

Traian Basescu a postat, pe pagina persoanala de Facebook, dovada legaturii dintre compania Crescent, detinuta de Dan Voiculescu, si senatoarea PSD Gabriela Firea. Concret, fostul presedinte a publicat un “contract de imprumut intre Crescent, firma a fostei Securitati, si SC Media Casa Press SRL, firma administrata de Firea“.

UPDATE 19:58: Fostul presedinte Traian Basescu a declarat, miercuri, la iesirea din sediul PMP ca Gabriela Firea trebuie sa se hotarasca cum vrea sa fie tratata, ca o femeie in luna a opta sau ca om politic, referitor la acuzatiile aduse in dosarul de santaj. 

Eu incerc sa o tratez pe Gabriela Firea ca pe o mamica in luna a opta, si nu ca pe un om poltiic. Sa se hotarasca ce e – om politic sau mama? Eu ma ofer sa ii botez copilul”, a spus Basescu. 

Intrebat de jurnalisti de unde are contractele pe care le-a postat pe pagina personala de Facebook, fostul presedinte a declarat ca le are de la ziaristul Oreste Teodorescu. Basescu a mai spus ca le-a dat deja insititutiilor statului inca de cand le-a primit. 

Traian Basescu a postat, miercuri, pe pagina personala de Facebook, contractele incheiate de senatoarea PSD Gabriela Firea cu firma Crescent.

Unul din contracte prevede un imprumut acordat de compania Crescent, detinuta de Dan Voiculescu, firmei S.C. Media Casa Press S.R.L., detinuta de Gabriela Firea. Valoarea imprumutului este de 100.000 de euro.

Imprumutul a fost acordat fara dobanda, pentru largirea activitatii de tiparire a firmei Gabrielei Firea.

Ulterior, potrivit celui de-al doilea contract facut public, Firea a mai imprumutat 400.000 de euro si 1.830.000 de dolari, tot de la compania Crescent.

Contract de imprumut intre Crescent, firma a fostei securitati si SC Media Casa Press SRL, firma parte a trustului turnatorului Felix, administrata de doamna Firea. Sunt convins ca doamna Firea ne poate spune cand s-a rambursat imprumutul“, a scris Traian Basescu, in dreptul documentelor.

Fostul presedinte a atasat la postare mai multe fotografii ale contractelor.

Sursa foto www.facebook.com