BASESCU a semnat pentru candidatura ELENEI UDREA la Presedintie

Basescu despre Udrea: Femeia asta e extrem de puternica. Are o loialitate formidabila in relatia cu mine

Presedintele TRAIAN BASESCU a mers, duminica, in Parcul Herastrau din Capitala, pentru a SEMNA pentru candidatura ELENEI UDREA la Prezidentiale.

“Mi-am dat seama ca nu SEMNASEM pentru candidata sustinuta si l-am sunat pe Tomac sa il intreb unde se strang SEMNATURI”, a spus razand seful statului.

Citeste si: UDREA: PONTA SE LANSEAZA PRECUM LIDERUL NORD-COREEAN. CINE PLATESTE COSTURILE UNUI EVENIMENT MEGALOMANIC CU 70.000 DE OAMENI?

UDREA “a creat locuri de munca, tacut si fara sa spuna altceva. E un om loial obiectivelor ei. Nu a basculat in functie de cum i s-a parut ca merg voturile. Si-a mentinut punctele de vedere. Putea sa se alature noului PNL. Nu a facut-o pentru ca nu s-a regasit printre cei care semnasera pentru suspendarea mea”, si-a motivat BASESCU alegerea.

“Ponta e un chici total, un fals. Cand il cauti e masterand la Catania pe urma nu mai este. Tot CV-ul acestui om este un fals. Iar de Iohannis pana mai acum cateva luni era sustinator al loviturii de stat din vara lui 2012, acum e un mare democrat. In UDREA am incredere ca va ramane un om loial obiectivelor. E un om care gandeste mult la locurile de munca. Cred ca am semnat pentru cine trebuie”, a mai spus presedintele.

Citeste si: TRAIAN BASESCU: AVEM UN GUVERN PROFUND INCOMPETENT

 “Constat ca e mult mai inteligenta decat Ponta si e mult mai cinstitia decat Ponta”, a conchis TRAIAN BASESCU.