BASESCU a transmis condoleante familiilor romanilor morti in ACCIDENTUL DIN MUNTENEGRU

Presedintele Traian Basescu a transmis, luni, un mesaj de condoleante familiilor romanilor disparuti in tragicul accident de autocar din Muntenegru, in urma caruia au murit 19 romani si alti 29 au fost raniti.

In mesajul facut public de Administratia Prezidentiala, Basescu a declarat ca este alaturi de cei care au suferit aceasta dureroasa pierdere, exprimandu-si profunda compasiune pentru familiile victimelor tragicului accident. De asemenea, seful statului le-a multumit autoritatilor din Muntenegru pentru sprijinul acordat victimelor.

Va prezentam mai jos mesajul integral al presedintelui Traian Basescu:

„Cu mare durere am aflat despre stingerea din viata a cetatenilor romani in cumplitul accident rutier petrecut duminica in Muntenegru. Sunt alaturi de cei care au suferit aceasta dureroasa pierdere si imi exprim profunda compasiune pentru familiile victimelor tragicului accident. Doresc, de asemenea, sa le multumesc autoritatilor din Muntenegru pentru sprijinul acordat victimelor, dar si autoritatilor romane. Sincere condoleante famililor celor decedati! Dumnezeu sa-i odihneasca in pace!

Traian Basescu, Presedintele Romaniei”.

Foto: vijesti.me