Basescu a votat impreuna cu sotia: Romanii trebuie sa decida tipul de presedinte pe care il vor. Toti trebuie sa vina la vot

Presedintele Traian Basescu a votat duminica, in jurul orei 10.45, impreuna cu sotia sa, Maria Basescu, la Colegiul A.D. Xenopol din Capitala. La iesirea de la urna de vot, seful statului a spus ca este momentul schimbarii unui mod de a fi presedinte si le-a cerut romanilor sa vina la vot.

“Este momentul schimbarii unui mod de a fi presedinte. Dupa 10 ani va veni un alt tip de presedinte. Problema este sa fie un presedinte care sa continue consolidarea statului de drept si care sa faca Romania frumoasa”, a spus Basescu, care a tinut sa puncteze: “e clar ca niciunul din cei 14 nu seamana cu mine”.

Citeste si: VEZI PREZENTA LA VOT LA ORA 10.00 . DATE BEC. PREZENTA LA VOT PE SECTOARE

Presedintele in functie a facut un apel catre romani sa se prezinte la vot, afirmand ca este un moment in care romanii trebuie sa decida tipul de presedinte pe care il vor.

“Este extraordinar de important ca astazi romanii sa vina la vot. Toti daca se poate, pentru ca este un moment in care romanii trebuie sa decida tipul de presedinte pe care il vor. Unora le-a placut cum mi-am exercitat manbdarul, altora nu. Au 14 optiuni si e clar ca niciunul nu seamana cu mine. Vor trebui sa opteze pentru un alt tip de presedinte. Este important sa nu stea acasa si sa vina la vot”, a continuat Traian Basescu, aclamat de cativa sustinatori.

Citeste si: ROMANIA VOTEAZA, MARATON MINUT CU MINUT! Sectiile de votare s-au deschis, peste 18.000.000 de alegatori, asteptati la urne

Citeste si: Ce a spus premierul Victor Ponta dupa ce a votat