BASESCU: Acum vedeti forta turnatorului VOICULESCU si spaima oamenilor politici de televiziunile lui

Fostul presedinte TRAIAN BASESCU a criticat in termeni duri prestatia politicienilor pe tema Intact, mai putin cea a premierului DACIAN CIOLOS, spunand ca evenimentele de miercuri demonstreaza ca Romania trebuie sa ramana sub incidenta MCV, dar declarandu-se de acord cu votul in cazul VOICU, informeaza Mediafax.

”Ce am vazut la Senat azi, prin interventiile dlui MIRCEA GEOANA, un demagog perfect, a doamnei Jipa, a doamnei senator Anghel nu arata decat ca suntem departe de a avea motive sa cerem ridicarea MCV. Discutiile s-au dus intr-o zona a minciunii. Nicio instutie a statului nu a indraznit sa ceara ridicarea licentei de emisie a postului Intact. Singura chestiune e aplicarea unei hotarari judecatoresti”, a declarat TRAIAN BASESCU, liderul Miscarii Populare.

CITESTE SI: KLAUS IOHANNIS apara ANTENA 3: Libertatea de exprimare nu poate fi suprimata 

El a sustinut ca ANAF a facut doar o notificare in conformitate cu legea si ca numai printr-o hotarare judecatoreasca televiziunile trustului Intact ar putea fi evacuate.

”S-a intrat intr-o linie a propagandei mincinoase. M-am intrebat de ce. Acum vedeti forta si influenta turnatorului Voiculescu si spaima oamenilor politici de televiziunile care i-ar putea ataca. Jalnica grupare de politicieni am putut sa vad azi in Senat”, a adaugat BASESCU.

El a atacat si declaratia facuta de presedintele KLAUS IOHANNIS pe tema Intact.

”Cred ca cea mai grea lovitura data justitiei a fost afirmatia facuta de premierul de la Grivco, actualul presedinte al Romaniei. Este un element fundamental care arata de ce Romania trebuie sa continue sa ramana sub Mecanismul de Cooperare si Verificare pe Justitiei, atat timp cat politicienii de la varful statului isi permit sa relativizeze obligatia de a respecta o hotarare judecatoreasca definitiva data acum mai bine de un an si jumatate”, a reactionat liderul Miscarii Populare.

CITESTE SI: DACIAN CIOLOS A VORBIT DESPRE EVACUAREA ANTENELOR IN PLENUL SENATULUI. UPDATE

El spune ca a apreciat verticalitatea premierului DACIAN CIOLOS, care a ramas ferm pe ideea de respectare a legii, chiar daca a incercat sa dea sperante ca se vor gasi solutii alternative.

De asemenea, TRAIAN BASESCU a reactionat si la votul deputatilor dat pe solicitarile DNA in privinta deputatilorMadalin Voicu si Nicolae Paun. El a tinut sa precizeze ca este un adversar al arestarilor inutile.

”Insasi Camera Deputatilor a tratat diferit solicitarea pentru cei 2 deputati. Sunt de acord cu pozitia Camerei Deputatilor in privinta lui Madalin Voicu. Din informatiile publice am aflat ca e acuzat de trafic de influenta, deci nu a incercat sa modifice probe, sa convinga martori sa dea marturii mincinoase. Despre Nicolae Paun… se vede din nou fratia, la Nicolae Paun, PSD-PNL. Intamplator, nu s-a mai realizat cvorumul pentru votul cu privire la arestare. Spectaculos, insasi presedintele PNL, dna Gorghiu, a parasit prima sala. Avem in continuare nevoie de MCV”, a conchis fostul sef al statului.

 Sursa foto: stirileprotv