ULTIMA ORA! BASESCU, gata de DEMISIONEZE de la Palatul Cotroceni: Am discutat cu unele institutii ale statului

BASESCU: Am vrut sa DEMISIONEZ de la Palatul Cotroceni, am discutat cu unele institutii ale statului

Presedintele Traian Basescu a declarat joi, la Adevarul Live, ca dupa scandalul Mircea Basescu – Bercea Mondial, s-a gandit sa demisioneze de la Palatul Cotroceni, dezvaluind ca a discutat in acest sens cu unele institutii ale statului.

Basescu a adaugat ca “a avut aceasta varianta in analiza”, pe care a discutat-o cu unele institutii ale statului, insa a adaugat ca “o demisie n-ar fi dat sanse opozitiei”.

In opinia lui Traian Basescu, demisia sa din functia de presedinte al Romaniei nu ar fi dat o sansa opozitiei, deoarece aceasta nu este pregatita sa intre in cursa prezidentiala, exemplificand ca “nici astazi nu a fost stabilit candidatul dreptei la Presedintie”.

Citeste si: BASESCU: Le cer scuze romanilor. Unii imi cer demisia pentru o fapta pe care nu am comis-o

“Nu este pregatita sa intre in aceasta cursa (opozitia – n.r.). Probabil ca as fi fost mai blamat decat ce i s-a intamplat fratelui meu. Probabil as fi fost blamat de toata dreapta, desi pentru mine ar fi fost cel mai usor. As fi fost eliberat de atacuri. Reprosul ca as fi sacrificat dreapta pentru imaginea mea ar fi fost unul din principalele reprosuri.
Dreapta nu e pregatita. Uitati-va ca nici astazi nu a stabilit candidatul la presedintie.In august cu certitudine am fi avut alegeri”, a precizat Traian Basescu.

Mondo News iti recomanda si: In ce conditii ar putea demisiona Traian Basescu

In primul interviu dupa alegerile europene si dupa scandalul in care a fost implicat fratele sau, Mircea Basescu, presedintele abordeaza inclusiv subiecte care privesc scandalul din Partidul Miscarea Populara, profilul candidatilor la prezidentialele din toamna sau disputa dintre Mihai Razvan Ungureanu si Elena Udrea.