Basescu: As fi bucuros sa sustin o femeie la Presedintie. Elena Udrea este un politician la moda si serios!

Presedintele Traian Basescu a declarat marti, la intalnirea cu reprezentantele Clubului Femeilor de Afaceri asociat revistei „Business Woman”, ca se apropie vremea candidaturii unei femei la Presedintia Romaniei si a punctat ca Elena Udrea este un pariu castigat, un politician la moda si serios. 

Mai mult, seful statului s-a declarat incantat sa sustina o femeie la Presedintie, lasand sa se inteleaga ca Elena Udrea ar fi optiunea sa. “In orice caz, eu cred ca se apropie vremea candidaturii unei femei la Presedintia Romaniei. As fi bucuros sa sustin o femeie la Presedintie sau la functia de prim-ministru”, a spus presedintele punctand ca “Udrea sigur a fost un pariu castigat, pentru ca a fost urmata de foarte multi politicieni si partide”.

In opinia sefului statului, Elena Udrea este un politician la moda si serios, insa nu le-a uitat nici pe Sulfina Barbu si Anca Boagiu. 

“Sulfina Barbu, un politician serios, Anca Boagiu – un politician serios, Elena Udrea – un politician la moda si serios, toate avand perspectiva sa creasca”, a spus Basescu.

Presedintele a mai punctat ca “femeile umanizeaza politica pe de o parte” pentru ca “sunt mult mai cinstite si mai loiale decat barbatii in politica”.