BASESCU: Mi s-a schimbat incadrarea de la SANTAJ la AMENINTARE. UPDATE

UPDATE 11.35  ”Mi S-A SCHIMBAT INCADRAREA, de la SANTAJ la AMENINTARE. Amenintarea e amenda sau de la 3 luni la un an. Vedem. Justitia isi face usor usor treaba. Nu am dat declaratii, doar am luat ordonanta”, a declarat fostul presedinte al Romaniei, Traian Basescu.

Inainte sa urce in masina de protocol, Basescu a tinut sa ii salute pe contestatarii sai, adresandu-le ”La revedere!” celor prezenti la Parchetul General.

UPDATE 10.50 “NU AM EMOTII. Emotii ai cand incalci legea. Sunt PREGATIT PENTRU ORICE”, a declarat fostul presedinte la intrarea in Parchetul General. Venirea fostului sef de stat a fost acompaniata si de cateva huiduieli razlete, o persoana strigand: “La puscarie!”

Fostul presedinte TRAIAN BASESCU este asteptat miercuri la Parchetul General pentru a da o noua declaratie in DOSARUL in care este URMARIT PENAL PENTRU SANTAJ la adresa senatorului PSD GABRIELA VRANCEANU FIREA, informeaza B1 TV.

Surse judiciare precizeaza ca procurorii vor pune in miscare actiunea penala. Asta inseamna ca ancheta este aproape de final si ca dosarul ar putea fi TRIMIS CATRE INSTANTA.

CITESTE SI: TRAIAN BASESCU, INCA UN DOSAR REDESCHIS: CERCETARILE PENALE IN CAZUL “TIGANCA IMPUTITA” VOR FI RELUATE

Fostul presedinte a mai fost audiat, la Parchet, pe acelasi subiect, mai bine de doua ore, in luna martie a acestui an.

Atunci, la plecare, Basescu a spus ca a dat “o declaratie completa” si a aratat ca nu ii este “frica de lege”.

Sursa foto: Jurnalul