Basescu: BLAGA e o uriasa DEZAMAGIRE. Dupa europarlamentare, dreapta trebuie sa aiba un singur candidat

Presedintele TRAIAN BASESCU a declarat joi, in cadrul unei interventii televizate la B1 TV, ca Vasile Blaga este “o uriasa dezamagire” pentru el, apreciind ca in situatia in care PDL va inregistra un esec la alegerile europarlamentare, nereusind sa obtina tinta de 20%, atunci Blaga va cauta orice solutie pentru a se spala de esec.

“Vasile Blaga este o uriasa dezamagire pentru mine. Este singura remarca pe care vreau sa o fac. (…) Vasile Blaga daca va avea un esec si nu va realiza acei 20% la europarlamentare va fi in stare sa caute orice solutie pentru a se spala de esec. De asta a promovat atat de timpuriu candidatul Predoiu. Va cauta solutii radicale ca sa dea o bombonica”, a spus BASESCU.

Vezi aici cum l-a ironizat Basescu pe Ponta de Ziua Muncii

Seful statului a reiterat apelul ca dreapta sa aiba un singur candidat la alegerile prezidentiale din toamna, explicand ca sansele candidatului dreptei se vor minimaliza daca acest candidat nu va fi desemnat inainte de turul doi.

“Dreapta dupa europarlamentare trebuie sa ia decizia de a avea un singur candidat cu care sa mearga la alegerile prezidentiale. Electoratul nu se va muta peste noapte, o buna parte nu se va muta si sansele candidatului dreptei se vor minimaliza. Eu cred ca partidele vor prefera sa nu fie tutelate si ar fi bine sa fie asa”, a mai adaugat presedintele.

Vezi si: Elena Udrea a sarit cu parasuta de 1 Mai. Galerie FOTO

Foto: Cotidianul