Rasturnare de situatie! ADEVARUL despre BOALA presedintelui BASESCU. FOTO-VIDEO

Traian Basescu ar fi suferit doua atacuri cerebrale si ar prezenta semnele bolii Parkinson, scrie Romania TV pe pagina electronica. O serie de imagini video prezentate de televiziunea mentionata ar arata “dovezi incendiare despre starea de sanatate a presedintelui Traian Basescu, informatii ascunse de serviciile secrete”.

Potrivit materialelor video difuzate de Romania TV, seful statului a fost surprins in mai multe ipostaze in care s-ar vedea semne ale bolii Parkinson. Surse medicale ar fi confirmat, tot potrivit televiziunii citate, faptul ca presedintele ar fi suferit si doua atacuri cerebrale in timpul celui de-al doilea mandat. Traian Basescu ar prezenta semne evidente ale atacurilor cerebrale: in unul dintre inregistrarile video difuzate presedintele nu-si putea misca mana dreapta, intr-un altul mana stanga.

Potrivit acelorasi surse medicale citate de Romania TV, Traian Basescu a fost internat in secret la Spitalul Militar din Bucuresti. “Vorbim despre informatii tinute ascunse de serviciile secrete ale statului. De altfel, chiar si in aparitiile recente Traian Basescu isi tradeaza suferinta. Iesirile necontrolate, tremuratul continuu si izbucnirile sale pot fi citite de acum intr-o alta cheie in conditiile in care exista justificari medicale pentru toate acestea”, mai scriu cei de la Romania TV.

De precizat ca presedintele Traian Basescu nu mai are consilier pe probleme de sanatate. Tot in aceasta seara, s-a aflat ca Traian Basescu nu mai primeste alti cameramani la Palatul Cotroceni decat cel oficial.

Citeste si: Melescanu sustine ca Basescu l-a amenintat ca il da afara de la conducerea SIE

Presedintele Romaniei, Traian Basescu, a suferit mai multe interventii medicale, de-a lungul timpului. In mai 2006, Basescu a fost operat de hernie de disc, la Spitalul Universitar din Viena. Interventia chirurgicala a avut loc la recomandarea medicilor din Romania. 

Potrivit presei de la acea vreme, seful statului a fost operat la Viena si nu in Romania pentru ca nu au fost conditiile tehnice la sala de operatie de la Spitalul Bagdasar Arsenie iar echipa nu putea fi pregatita in cel mai scurt timp.

Citeste si: BASESCU: TENTATIA SERVICIILOR DE INFORMATII E SA ACAPAREZE CAT MAI MULT CONTROL SI INFLUENTA. CONTROLUL PARLAMENTAR E PREA SLAB

Dupa operatia de la Viena, Traian Basescu a urmat o perioada de recuperare fizica. Pana sa fie suspendat, presedintele mergea sa inoate zilnic la piscina din Vila Dante.

Un an mai tarziu, in 2007, presedintele a ajuns din nou pe masa de operatie. De data aceasta pentru extirparea glandei tiroide. Operatia a fost efectuata de echipa de medici de la Spitalul Militar.

In 2010, presedintele a avut iarasi nevoie de ajutorul medicilor. De data aceasta, interventia a fost in sectia ORL.