Basescu: Cand termin mandatul spun despre BERCEA-ABRAHAM

Presedintele TRAIAN BASESCU a declarat, luni, ca din 22 decembrie, dupa terminarea mandatului, va vorbi despre cazul in care este implicat fratele sau si despre “cazul BERCEA –ABRAHAM”, el adaugand: “Nu vi s-a parut niciodata ca e asa, ca o facatura din asta militieneasca?”.

“Nu am inteles, din rechizitoriu, ziua cand s-au dat banii, transa a doua, cand s-au dat banii inapoi. Si nu am inteles daca banii de care vorbea ii dadea inapoi sau ii lua”, a spus BASESCU, la Realitatea TV.

El a precizat ca nu a vorbit cu fratele sau si a tinut sa mentioneze ca nu va mai discuta pana cand termina mandatul.

Citeste si: BERCEA MONDIAL CERE SA FIE ELIBERAT PENTRU A MERGE LA INMORMANTAREA MAMEI SALE

“Voi spune si eu foarte multe despre acest caz. Incepand din 22 decembrie. BERCEA, ABRAHAM, e un caz, nu vi s-a parut niciodata ca e asa, ca o facatura din asta militieneasca? Daca mie imi spuneti ziua in care s-au dat banii de catre BERCEA, ca am inteles ca sunt doua transe, ziua cand s-au dat banii inapoi si ziua in care s-a participat la privatizarea Aversa…. Sunt multe”, a mai comentat BASESCU.

Sandu Anghel, zis BERCEA MONDIAL, este incarcerat la Penitenciarul Colibasi, unde ispaseste o pedeapsa de opt ani si noua luni de inchisoare pentru ca si-a injunghiat un nepot intr-un bar, in 2011. El a fost condamnat definitiv in 20 mai 2014.

Fiul sau, Florin Anghel, a primit o pedeapsa de cinci ani si trei luni de inchisoare, pentru tentativa de complicitate la omor. In acelasi dosar, sotia lui BERCEA MONDIAL, Fanica Anghel, a fost condamnata la un an de inchisoare cu executare, pentru marturie mincinoasa si instigare la aceasta infractiune.

Citeste si: ACUZATII GRAVE LA ADRESA PRESEDINTELUI BASESCU. I SE PREGATESTE CEA MAI DURA LOVITURA DIN ULTIMII 20 DE ANI

Sotia lui BERCEA MONDIAL, doi fii ai acestuia, Florin si Grinica Ion Anghel, precum si fiica, Izaura, si ginerele lui Sandu Anghel, au fost trimisi in judecata de procurorii anticoruptie din Constanta, la sfarsitul lunii iunie, fiind acuzati de santajarea lui MIRCEA BASESCU.