BASESCU: Cariera externa a lui PONTA coruptul este incheiata de mult. Premierul MINTE la fel cum RESPIRA

TRAIAN BASESCU l-a atacat violent pe premierul VICTOR PONTA, presedintele Romaniei spunand, printre altele, ca seful Executivului este un personaj profund corupt si ca, din punctul sau de vedere, cariera externa a lui PONTA este incheiata demult din cauza atitudinii sale protectoare fata de baronii CORUPTI, o atitudine care nu poate trece neobservata de cei din afara tarii.

“Daca VICTOR PONTA ar incerca sa faca dreptate dupa mintea domniei sale (sa faca dreptate pentru fostul presedinte al CJ Arges, Constantin Nicolescu, n.red.), ar deveni coleg de apartament, de camera cu Adrian Nastase foarte repede. Eu nu cred ca vreun procuror din Romania ar tolera interventia vreunui premier, presedinte etc. in justitie. Cred ca ar deveni coleg de camera cu Nastase. La nivel international, domnul PONTA si-a inchis cariera de mult. Se duce pe aici, pe colo, cu lobby-uri pe bani. Mai ales ca a avut doua etape de angajamente. La Bruxelles si Washington, cand spune mereu da si acasa face nu.

Citeste si: BASESCU: Nu poti sa mergi la Nutu Camataru cu mascatii, iar la Mazare cu flori, cu carul alegoric

Ce nu intelege Viorel – ca e ziua lui – zilele acestea e ca toti ii spun sincer “Viorel, draga, statul de drept”. Iar el spune “Ce stat de drept, eu am de aparat de Constantinescu, Mazare”. Nu zic ca nu sunt de aparat, dar nu de el, de avocati platiti. Ar fi o mare drama ca Victor Viorel sa ajunga presedintele Romaniei pentru ca nu are credibilitate, este cunoscut deja ca fiind un aparator al coruptilor, iar , dupa mine, este un om profund corupt. PONTA minte cum respira, iar cu cat sta mai mult la Palatul Victoria, cu atat mai rau pentru aceasta tara”, a spus TRAIAN BASESCU, duminica seara, la Realitatea Tv.

Sursa foto: gov.ro