Basescu catre Igas: Este o misiune extrem de dificila

Traian Igas a depus, luni seara, juramantul de investire in functia de ministru de Interne, in prezenta presedintelui Traian Basescu. Dupa depunerea juramantului, Basescu l-a felicitat pe noul ministru, insa i-a atras atentia ca va avea o misiune extrem de dificila.

“Este o misiune extrem de dificila, extrem de grea si responsabilitatea dumneavoastra de a fi la inaltimea predecesorului va face misiunea si mai grea. Sunteti un ministru tanar, jurist, un om care va intelege foarte bine ce insemna legea. Ministrul pe care il preluati in aceasta seara este unul dintre pilonii statului roman, salariati acestui minister sunt la contact cu cetateanul si trebuie sa aiba respect deplin pentru lege, iar comportamentul lor nu trebuie sa lase dubii asupra moralitatii”, i-a spus presedintele lui Traian Igas.

La ceremonia de investire in functie, noul ministru a uitat sa-i salute pe premier si pe sefii celor doua Camere ale Parlamentului din cauza emotiilor. Vizibil amuzat, seful statului i-a atras atentia in acest sens.