BASESCU catre tinerii din PMP: Cu multa vointa PUTETI SCHIMBA LUCRURILE in tara

Fostul sef al statului, TRAIAN BASESCU, i-a raspuns, sambata, unei tinere din PMP, in cadrul scolii politice de vara organizata la Mamaia, ca tinerii POT SCHIMBA LUCRURILE in tara CU MULTA VOINTA, la fel procedand si el, la inceputul carierei sale politice, cand se intreba cum se vor face schimbari in Romania cat timp presedintele acesteia era ION ILIESCU, relateaza Agerpres.

“Cand am intrat in politica si eu ziceam ‘Cum o sa se schimbe lucrurile cat timp este Iliescu?’ Uite ca am reusit si eu sa contribui cu ceva, SA SE MAI SCHIMBE LUCRURILE. Eu eram tanar si ma intrebam ‘O sa pot vreodata?’ Deci, asta este, cu vointa, cu multa vointa, si reusiti sigur”, a spus Basescu, intrebat fiind ce sanse au tinerii sa schimbe lucrurile in tara, in conditiile in care “sunt in competitie cu varstnicii care au CONCEPTII TOTAL OPUSE”.

CITESTE SI: TRAIAN BASESCU: EDUCATIA ESTE UN SISTEM PROFUND VICIAT

Traian Basescu a mentionat ca stie ce simt tinerii cand ii vad pe politicienii cu statut vechi in domeniu.

“As vrea sa intelegeti ca imi dau seama care este sentimentul pe care il au tinerii cand vad pleiada de vechi politicieni printre care ma aflu si eu. Cum o sa pot sa-l schimb eu pe Basescu? Uite ca-l schimbi si prin vot si spunandu-i ce vrei, si facandu-l SA NU SE MAI BAGE, dar sa te sustina. Deci, aveti cum”, a afirmat fostul presedinte al tarii.

Sursa foto: Adevarul