BASESCU: Daca ELENA UDREA ar candida, as vota-o. Are calitati morale

Presedintele Traian Basescu a declarat, marti, intr-un interviu la Gandul Live, ca ar vota-o pe Elena Udrea, daca ar candida la Presedintie, apreciind calitatile morale ale blondei politiciene.

Presedintele Basescu a fost intrebat daca ar pune votul sau in urna pentru Elena Udrea, daca aceasta ar candida la Presedintie. “Categoric, da, daca ar candida, as pune votul meu in urna pentru Elena Udrea”, a raspuns Traian Basescu. El a spus insa ca nu a intrebat-o pe Elena Udrea daca va candida la prezidentiale. 

Presedintele a sustinut ca Elena Udrea are “calitati morale” pentru a candida la prezidentiale si a aratat ca aceasta a venit fara bani in politica si este cinstita.

Citeste si: Basescu: Victor Viorel, floricica nationala, e un pericol pentru democratie

Presedintele Basescu a declarat, marti, la Gandul Live, ca exista tentatia de a dori sa fie premier, dar stie ca nu il va desemna nimeni, pentru ca nu vrea nimeni pe cineva care stie atatea lucruri, el spunand insa ca, in ipoteza in care Elena Udrea ar castiga prezidentialele, aceasta l-ar numi.

“Pana in ultima zi, voi fi cu placere, dar si cu onoare presedintele Romaniei, pana pe 21 decembrie”, a spus Traian Basescu.

intrebat daca ar vrea sa fie premier, Traian Basescu a raspuns: “Sa stiti ca ar exista aceasta tentatie, dar stiu ca nu ma va desemna nimeni, pentru ca nimeni nu vrea un premier care stie atatea lucruri”.

Citeste si: Ponta sesizeaza CCR privind implicarea lui Basescu in campanie

Despre varianta ca Elena Udrea sa il desemneze premier, presedintele Basescu a spus ca, in ipoteza in care Elena Udrea ar castiga alegerile prezidentiale, il va numi premier.

“in ipoteza asta, cred ca ma va numi Elena Udrea premier, daca discutam de ipoteze”, a comentat Traian Basescu.