Basescu: Daca se rupe USL, PSD pierde alegerile!

Traian Basescu este convins ca alianta USL nu se va distruge pana la alegerile din 2014! Seful statului nu da nicio sansa la prezidentiale PSD-ului, daca se rupe de PNL.

Presedintele Romaniei crede ca popularitatea lui Ponta nu este in crestere, asa cum o arata ultimele sondaje. Seful statului are convingerea ca ruperea USL ar determina ca PSD-ul sa piarda scaunul de presedinte.

“Ponta nu are procente cat PSD-ul, care cred ca are 35-38%. PSD daca se dezlipeste de PNL nu are nicio sansa sa dea presedintele. In turul doi, celelalte partide il vor bate pe Ponta. Daca se rup, nu le dau nicio sansa sa castige! USL se joaca acum de-a “Crin sa vedem daca esti candidatul nostru”

Daca vor sa nu aiba presedinte inca cinci ani, rup alianta! Nu vad cine mai ramane in Alianta, in afara de Voicuelescu. Acum, el  e cu PNL-ul in alianta, atentie!

Presedintele si-a aratat o data in plus antipatia penrtu principalul sau rival politic, Victor Ponta:

“Decat un plagiator ca Ponta, mai bine oricine altcineva (n.r.- candidat la prezidentiale). Omul asta minte de dimineata pana seara. O tara condusa prin minciuna e un dezastru!”