Basescu: Daca si presedintele face un mic efort, Ponta nu mananca oua rosii la Palatul Victoria

Basescu: Daca si presedintele face un mic efort, Ponta nu mananca oua rosii la Palatul Victoria

Fostul sef de stat Traian Basescu s-a declarat convins, invitat marti seara in studioul B1 TV, ca perspectiva este aceea de a fi daramat Guvernul condus de Victor Ponta si a subliniat ca daca si presedintele Klaus Iohannis va face un mic efort, atunci pe Ponta nu-l mai prinde Pastele la Palatul Victoria. Basescu a tinut sa sublinieze ca un presedinte care nu are un guvern, nu-si poate duce la indeplinire programul.

Un presedinte care nu are un guvern nu isi poate face programul. Perspectiva e sa fie daramat guvernul Ponta. Intuitia imi spune ca se subrezeste solidaritatea….Daca si presedintele face un mic efort, Ponta nu mananca oua rosii la Palatul Victoria. Si presedintele Iohannis trebuie sa ajute un pic. Sa subrezeasca premierul. Pai la cate face Ponta nu gasesti doua motive sa-i spui pe zi, e greu de imaginat. Bine, e alt stil, eu as fi facut-o. Eu simt ca se subrezeste coalitia”, a spus Basescu.

Citeste si: BASESCU DESPRE UDREA: FEMEIA ASTA E EXTREM DE PUTERNICA. ARE O LOIALITATE FORMIDABILA IN RELATIA CU MINE

Intrebat daca ar schimba Guvernul, Basescu a raspuns:Cinstit da, as vrea sa am un guvern al meu. Eu inteleg moralitatea si imoralitatea in politica. Daca nu era guvernul Boc nu se facea nimic”.

Traian Basescu a amintit si de casa RAAPPS pe care premierul trebuia sa i-o puna la dispozitie in 21 decembrie, afirmand ca Ponta umileste doi presedinti.

“Trebuie sa ma mut in casa data de RAAPPS Ati vazut-o in poze? Aveau obligatia sa mi-o puna la dispozitie in 21 decembrie. Acum Ponta umileste doi presedinti, nu doar pe mine. Iohannis nu se poate muta. Acum am o singura grija, ce evolutii va avea situatia Elenei Udrea, in rest copii sunt sanatosi, nepotii, mi-e totul in neregula. Daca va fi condamnata nu voi avea ce sa fac. Ce sa fac, sa fac alta justitie?”, a incheiat Traian Basescu.

Citeste si: Traian Basescu, la B1 TV: E prima oara in viata mea cand dimineata nu ma trezesc cu grija