BASESCU: Decizia mea de a reveni in politica este luata. PMP va fi un partid de opozitie

Fostul presedinte TRAIAN BASESCU a declarat vineri seara la postul B1, ca se va intoarce in poliica, in PMP, care va deveni un partid de opozitie.

“Am vazut recomandarea doamnei Gorghiu care se baga in seama la PMP si vad cum prevesteste un viitor sumbru. Cu certitudine voi reveni in partid si voi anunta la momentul potrivit. Decizia mea de a reveni in politica este luata. PMP va fi un partid de opozitie. O sa ma duc si eu acolo. O sa vina si altii si o sa il facem mai voinic. Eu am spus tot timpul ca actuala clasa politca si-a incheiat misiunea, asa cum e ea criticabila: a dus tara in NATO, a dus tara in UE”, a precizat BASESCU.

CITESTE SI: BASESCU continua propaganda anti-refugiati: Suntem in cel mai mare pericol de la al doilea razboi mondial

Acesta sustine ca, in acest moment, e nevoie de politiceni care sa realizeze unirea Romaniei cu Republica Moldova, ceea ce ar putea constitui un obiectiv de tara.

“Acesta ar putea deveni un obiectiv de tara. Sa intram in zona euro sau in zona Schengen nu e obiectiv de tara. Sunt obligatii din tratat. Nici sa facem autostrazi sau un plan de dezvoltare pe 30 de ani. Sunt scrise in coridoarele paneuropene. Ele sunt obligatii.

CITESTE SI: BLAGA il CONTRAZICE PE BASESCU: Trebuie sa ne asumam partea de CONTRIBUTIE in CRIZA REFUGIATILOR

Daca as face ceva, dincolo de obiectivul de tara, as face un masterplan de exploatare a resurselor naturale. Trebuie ca cineva care sa stie cum sa scoatem aurul, cum sa gestionam padurea, piatra, calcarulm cuprul, ce sa facem cu ele. Tot stam si ne balbaim”, a mai declarat fostul presedinte.

Sursa foto libertatea