BASESCU, despre Codul Fiscal: Eu sunt de acord cu IOHANNIS, bazat pe un singur cuvant, prudenta

Fostul presedinte TRAIAN BASESCU a declarat miercuri la postul B1 TV ca este de acord cu faptul ca presedintele KLAUS IOHANNIS a retrimis Codul Fiscal in Parlament, subliniind ca este vorba despre un gest de prudenta.

”In ceea ce priveste intoarcerea Codului Fiscal inapoi, eu sunt de acord cu Iohannis. Sunt de acord cu IOHANNIS, bazat pe un singur cuvant, prudenta. Ce rea daca stateau trei luni din anul 2016, sa vada daca, intr-adevar au si resurse pentru investitii”, a spus BASESCU. 

CITESTE SI: BASESCU: Voi publica o carte de memorii in primavara anului viitor. Voi fi 100% sincer si unii se vor supara

„Ce resping la IOHANNIS: faptul ca nu a chemat Guvernul. Are articolu 85 86 din Constitutie care spune ca presedintele consulta guvernul ori de cate ori doreste. Trebuia sa  cheme guvernul asa cum l-am chemat eu pe Ponta si a venit cu domnisoara Ministru de Finante pe problema CAS-ului. Daca aveau cifre si ma convingeau , probabil ca nu as fi protestat”, a mai spus TRAIAN BASESCU. 

CITESTE SI: BASESCU, despre referendumul de suspendare din 2012: Mult mai agresiv a fost ANTONESCU in a se stabili suspendarea mea decat PONTA

 Sursa foto dcnews