BASESCU, despre EUGEN TOMAC pe LISTA NEAGRA a RUSIEI: Probabil punctele de vedere PRO-UNIONISTE ale lui au deranjat.

Fostul presedinte TRAIAN BASESCU a declarat miercuri, la iesirea din sediul PMP, ca va fi alaturi de EUGEN TOMAC in perioada in care are interdictie de intrare in Federatia Rusa, subliniind ca abordarile acestuia cu privire la Republica Moldova trebuie sa continue.

”Am discutat situatia proscrisului EUGEN TOMAC, proscris pe listele administratiei de la Moscova. Probabil cele un milion de carti pe care EUGEN TOMAC le-a trimis in Republica Moldova, au deranjat. Probabil insistenta pentru a mari numarul de burse pentru tinerii din Republica Moldova a deranjat. Probabil punctele de vedere pro-unioniste ale lui EUGEN TOMAC au deranjat”, a declarat fostul presedinte.

CITESTE SI: SOC ADRIAN CIOROIANU si alti patru oficiali ROMANI, INTERZISI in RUSIA. UPDATE

„Eu voi fi solidar cu EUGEN TOMAC in toata perioada cat o sa aiba restrictii de intrare in Rusia. Abordarea lui, si unionista, si de transfer a ceea ce este romanesc in Republica Moldova, trebuie sa continue pentru ca el a obtinut 80% din voturi in Republica Moldova. Ar fi o eroare sa nu continue sa activeze la fel ca pana acum in relatia cu Republica Moldova”, a mai spus TRAIAN BASESCU.

CITESTE SI: MOSCOVA confirma ca a trimis LISTA NEAGRA partenerilor sai din UE si ii acuza de SHOW POLITIC

Sursa foto www.voceatransilvaniei.ro