BASESCU, despre fostul membru CSM, ADRIAN TONI NEACSU: MINTE CU NERUSINARE

Fostul presedinte, TRAIAN BASESCU, a declarat marti, referitor la afirmatiile avocatului ADRIAN TONI NEACSU la justitie, ca minte cu nerusinare. Este un lucru benefic pentru justitie ca acesta nu mai este membru CSM, a aubliniat BASESCU.

”Am avut un volum enorm de sesizari de la CSM legate de cum au fost scrise codurile. Ori de cate ori CSM vedea ca nu a fost consultat, reactiona. Cred ca domnul Neacsu face confuzii formidabile. Relatia dintre CMS si presedintie este o relatie institutionala. Cum poate domnul Neacsu care a fost in CSM sa faca din colaborarea presedintie-CSM o chestiune ilegala? Slava Domnului ca un om ca Neacsu nu mai este in CSM.

CITESTE SI: BASESCU, despre cazul SOVA: Pentru UDREA s-au facut 3 cereri de ARESTARE in 2 ore. Parlamentul lucreaza POLITIC

Eu cred ca si la faptele de coruptie, sunt fapte si fapte, daca vorbim de un flagrant cum sa nu il arestezi? Daca ne referim la denunturi sau delatiuni pentru fapte petrecute acum 5 ani, 6 ani asrestarea inseamna: te bag pana recunosti. Eu nu sunt de acord cu modificarea codurilor. Avem nevoie de 1, 2, 3 ani de functionare a acestor coduri sa vedem pe fond ce trebuie revizuit. Ce este esential este ca judecatorul sa fie independent pentru ca nu este in regula ce s-a intamplat o buna perioada de la inceputul anului, ceea ce nu s-a intamplat la nivelul acesta in mandatul meu: se scot declaratii din dosare, se dau la presa, incat cel care se duce in fata judecatorului nu mai are nicio sansa”, a declarat TRAIAN BASESCU la sediul PMP.

CITESTE SI: TRAIAN BASESCU, din nou in VIZITA la PMP

Sursa foto www.antena3.ro