Basescu, despre super-imunitatea parlamentarilor: E deranjant ca lideri ai PDL au semnat initiative de castrare a ANI

Presedintele Traian Basescu a declarat vineri, intr-un interviu la Evenimentul Zilei, ca romanii abia acum vad rezultatele la ceea ce au votat,precizand ca asta inseamna sa-i votezi pe cei ce iti dau o galeata, o pufoaica si au dosare penale.

“Inainte de alegeri faceam un apel, cu credibilitatea pe care o mai aveam atunci, nu-i votati pe cei cu dosare penale. Romanii vad acum rezultatele – ce inseamna sa-i votezi pe cei ce iti dau o galeata, o pufoaica, si au dosare penale, ei erau cunoscuti inainte de alegeri.

Se poate spune ca asta a dat poporul, a dat 70% acestei majoritati, dl Ponta si Antonescu si lui Voiculescu. Daca mai ai un 30% , si ala risipit nu poti sai ai mari pretentii”, a declarat Basescu, pentru sursa citata.

Seful statului a catalogat drept deranjant faptul ca lideri ai PDL au semnat initiativele de castrare a ANI si a atras atentia ca acestia nu au facut-o de capul lor, fara binecuvantarea conducerii.

“E deranjant insa ca lideri ai opozitiei, Dl Radulescu si Toader, de la PDL, au semnat initiativele de castrare a ANI. Mi-e greu sa cred, cunoscandu-i, ca au facut-o de capul lor si fara binecuvantarea conducerii. Pentru mine a fost confirmarea, va aduceti aminte ce spuneam inainte de alegerile din PDL, cine vrea ca Basescu, sa o voteze pe Udrea, cine vrea sa ne protejam, sa ma voteze pe mine”, a spus Traian Basescu.