Basescu despre Udrea: Femeia asta e extrem de puternica. Are o loialitate formidabila in relatia cu mine

Basescu despre Udrea: Femeia asta e extrem de puternica. Are o loialitate formidabila in relatia cu mine

Fostul presedinte Traian Basescu a declarat marti, in studioul B1 TV, ca vorbeste in fiecare zi cu Elena Udrea, marturisind ca chiar a vizitat-o in arestul la domiciliu, insa nu a dorit sa faca referire la dosarul in care este cercetata, in conditiile in care maine se judeca arestarea sa. Totodata, Basescu a tinut sa precizeze ca Elena Udrea este o femeie foarte puternica, subliniind totodata ca are “o loialitate formidabila fata de mine”. 

“In toata perioada asta de cand ii e foarte greu sa stiti ca sunt unul care vorbeste cu ea in fiecare zi, ma duc la ea in arest, am fost la ea acasa, in arestul la domiciliu, am nimerit cand erau avocatii, asta e… Incerc sa o conving ca nu am abandonat-o. Vorbesc la telefon si am si vizitat-o la domiciliu, e adevarat ca am nimerit odata cu avocatii dar asta e…”, a spus Basescu.

“Maine se judeca arestarea, nu vrea sa fac niciun comentariu despre dosar. Nu fac niciun comentariu despre dosarele ei pentru ca ii fac rau si nu vreau sa ii fac rau. Eu stiu de la doamna Udrea foarte multe informatii, informari pe care le primea si de care a tinut cont”, a mai spus fostul presedinte.

Citeste si: Traian Basescu, la B1 TV: E prima oara in viata mea cand dimineata nu ma trezesc cu grija

Intrebat daca Elenei Udrea i se trage de la servicii, Basescu a raspuns: “Greu de spus, eu nu o sa o contrazic pe Elena Udrea. Am incredere in justitie, am incredere in Elena Udrea, e ridicol sa spui ca a furat bani de la Gala Bute. Va pot spune ca un om care a investit enorm in Elena Udrea, a spus ce stie si ce crede, e un om care nu minte. Nu exclud ca eu insumi am iesit uneori la pupitrul Cotroceniului, am avut o analiza si dupa trei luni m-am trezit ca nu e corecta, am rectificat si m-a ciomagit presa. Categoric nu minte (dar se poate insela?) ca orice om”.

Intrebat daca l-a consulat, Traian Basescu a raspuns: “Nu. Femeia asta e extrem de puternica si cu convingeri extrem de puternice. Nu o bagi in sedinta si o convingi sa spuna ca tine, va spune ce vrea si ce crede. In schimb are o loialitate formidabila in relatia cu mine. Nu o considerati pe Elena Udrea un copil pe care il duci de mana”, a completat fostul presedinte.

Citeste si: BASESCU, DESPRE UN PRESUPUS BLAT CU PONTA: O PROSTIE FARA MARGINI. VA GARANTEZ, UDREA NU BATE LA USA NICIUNUI BARBAT