BASESCU: DRAGNEA – UN MINCINOS. L-A SACRIFICAT FARA SA EZITE PE PONTA

TRAIAN BASESCU a dezmintit categoric ca LIVIU DRAGNEA l-ar fi SPONSORIZAT in campania pentru prezidentialele din 2009, afirmand ca l-a intrebat despre acest lucru si pe VASILE BLAGA, fostul sef al campaniei sale, care a ras cand a aflat ce ar fi afirmat social-democratul.

Declaratiile fostului presedinte au fost facute vineri, la sediul central al PMP, ca replica dupa ce TEODOR NITULESCU, fost prefect de Teleorman, a dezvaluit intr-o emisiune de televiziune ce i-a spus Liviu Dragnea. Nitulescu, pe atunci prefect desemnat de PDL, a declarat ca la scurt timp dupa ce Traian Basescu a castigat cel de-al doilea mandat, in 2009, Liviu Dragnea (PSD) a venit la el si i-a spus: “sper ca nu aveti de gand sa scoateti sabia si anul asta”, sustinand ca L-A AJUTAT “FINANCIAR” pe candidatul PDL la presedintia Romaniei.

“Teodor Nitulescu e un om serios”, a comentat Traian Basescu, intrebat de jurnalisti despre dezvaluirea de seara trecuta. “Dar LIVIU DRAGNEA E UN OM MINCINOS. Ca sa se puna bine cu Nitulescu, care era prefect, a spus si o minciuna”, a adaugat Traian Basescu razand.

CITESTE SI: FOSTUL SEF PSD TELEORMAN, DEZVALUIRI INCEDIARE: DRAGNEA A SIFONAT 1 MLD. EURO DIN TELDRUM. I-A SPONSORIZAT CAMPANIA LUI BASESCU

Mai mult, fostul presedinte a dezvaluit ca dupa ce a vazut stirea de presa a sunat la fostul trezorier al PDL si la VASILE BLAGA, fostul secretar general, pentru a-i intreba daca a existat o astfel de finantare. “MI-AU INFIRMAT CATEGORIC”, a subliniat Traian Basescu, adaugand ca Liviu Dragnea “are caracterul unui om dispus sa minta ca lui sa ii fie bine”.

“Si cand a plecat de la PDL a plecat mintind sa isi ascunda obiective economice (…) Daca ar avea partidul pe mana, pentru interesul lui l-ar vinde in mod categoric. Nu am dubii, pentru ca il stiu”, a mai declarat acesta.

In context, Traian Basescu a dezvaluit si ca “intr-un an in care eram in opozitie cu Dragnea”, acesta, “in stilul lui unsuros”, a venit sa ii aduca un dar.

“O CORABIUTA, SA IMI POARTE NOROC (…) Cand eram in opozitie cu PSD, Dragnea isi facea drumuri la mine (…) Sotia, afland de unde-i, l-a luat si l-a aruncat”, a declarat acesta, referindu-se la cadoul primit.

CITESTE SI: TRAIAN BASESCU A DESCRIS, IN STILUL CARACTERISTIC, RELATIA DINTRE LIVIU DRAGNEA SI VICTOR PONTA

Traian Basescu a afirmat ca Vasile Blaga era “pe la Vaslui” cand l-a sunat sa il intrebe daca “stie ceva despre vreo eventuala sposorizare de la Dragnea”.

“Sigur ca l-a luat rasul”, a declarat Traian Basescu.

Fostul presedinte l-a atacat inca o data pe liderul interimar al PSD, spunand ca si-a sacrificat toti partenerii din partid.

“L-a sacrificat fara sa ezite pe GEOANA, pe PONTA acum, de curand. S-a bagat peste tot unde credea ca ii este bine. Caracterul lui e mizerabil. Asta-i Dragnea!”, a mai spus Traian Basescu.

Sursa foto: ziuanews