BASESCU, dupa INTALNIREA REGIONALA a PMP: II VOI SUSTINE! PMP dezavueaza in mod egal PNL si PSD

Dupa ce a participat la intalnirea regionala a Partidului Miscarea Populara (PMP) de la Galati, Traian Basescu a scris un mesaj pe pagina sa de Facebook, intitulat “Cred in Miscarea Populara”.

Fostul presedinte noteaza ca, politic, PMP dezaproba in mod egal PNL si PSD, el fiind alaturi de ei si sustinand partidul doar atat cat au nevoie.

Politic, dezavueaza in mod egal PNL si PSD, partidele loviturii de stat din vara anului 2012. ii voi sustine doar atit cit au nevoie de mine. Sunt convins ca merita sa aveti incredere in ei daca vreti shimbari in politica”, scrie fostul presedinte.

CITESTE SI: TRAIAN BASESCU: Daca REPUBLICA MOLDOVA nu intra in UE, SOLUTIA este UNIREA CU ROMANIA

Traian Basescu mai mentioneza ca cei din PMP sunt extrem de hotarati sa reuseasca datorita faptului ca inteleg ca tara are nevoie de altfel de politicieni, de altfel de partide.

Sunt si citiva politicieni experimentati, proveniti din PDL sau dintre fostii mei consilieri, care nu au vrut sa fuzioneze cu PNL-ul. I-am vazut responsabili si constienti de dificultatea crearii unui partid nou, dar sunt si extrem de hotariti sa reuseasca. Toti inteleg ca tara are nevoie de altfel de politicieni, de altfel de partide”, a mai scris fostul presedinte.

CITESTE SI: TRAIAN BASESCU: Daca eu as fi fost PRESEDINTELE ALES pe 16 noiembrie, VICTOR PONTA nu facea nici REVELIONUL ca PRIM-MINISTRU

 

Sursa foto www.facebook.com