BASESCU: Elena Udrea trebuie sa reclame hotelul. Un cetatean roman a fost spionat, voi cere informatii oficiale

Presedintele Traian Basescu a vorbit joi seara, intr-o emisiune difuzata de postul B1 Tv , despre fotografiile aparute pe internet joi in care Elena Udrea apare alaturi de procurorul-sef al DIICOT, Alina Bica, la Paris. Seful statului a precizat ca servciile secrete sunt “categoric” implicate in acest caz, afirmand ca Elena Udrea va trebui sa reclame hotelul, urmand sa solicite chiar el informatii oficiale cu privire la acest caz.

“In 10 septembrie am chemat sefii SRI si SIE si adjunctii lor si i-am atentionat sa nu se implice in campania electorala. Implicarea lui Melescanu cred ca nu mai are nevoie de demonstratie”, a declarat Traian Basescu. Seful statului sustine ca este vorba despre o “operatiune pe care un serviciu romanesc si unu francez si le-au facut intre ele”. El a adaugat ca “Au sarit imediat dezinformatorii opiniei publice ca sunt paparazzi. Poate un paparazzi sa ia la sase luni distanta sa faca rost de factura de cazare?” In opinia lui Traian Basescu, miza o reprezinta “procentele Elenei Udrea. Nici unul nici altul nu poate castiga fara voturile Elenei Udrea”, a afirmat presedintele Basescu.

Citeste si: UDREA, REACTIE LA FOTOGRAFIILE FACUTE LA PARIS: MA BAT CU REPREZENTANTII SERVICIILOR SECRETE. ESTE O LUCRATURA TIPICA SIE

“Elena Udrea trebuie sa reclame hotelul, sa-l dea in judecata. Categoric voi cere informatii oficiale, acest lucru nu poate ramane asa. Un cetatean roman a fost spionat. Poate o femeie se duce cu un barbat…iei chitanta de acolo si ce faci? E viata ta privata, daca Elena Udrea era cu un domn, e divortata, pentru ce un can can in tara?”, a precizat Traian Basescu.

Presedintele a facut referire si la banii despre care se spune ca ar fi fost incasati de Dorin Cocos, afirmand ca banii nu au ajuns in casa la Cocos, deoarece sunt blocati intr-o banca in Elvetia.

“Elena Udrea are adversari multi. S-a spus minciuna ca Cocos a incasat 9 mil dolari, cand banii in cea mai mare parte a lor sunt blocati in banca de doi ani, la solicitarea autoritatilor romane. Toata lumea o intreaba pe Elena Udrea unde sunt acesti bani, nu se poate sa nu stie, 9 mil de dolari sunt un camion, cred. Am vazut si eu in documentele din dosar ca dl Pescariu a dus si bani lichizi, cu geanta. E o mare minciuna publica, o fi fost asa intelegerea, dar banii nu au ajuns in casa la Cocos. Eu stiu ca cea mai mare parte a banilor sunt blocati intr-o banca in Elvetia”, a adaugat Basescu.

Citeste si: SOC: ELENA UDREA la shopping cu SEFUL DIICOT prin PARIS. GALERIE FOTO