BASESCU ii da o mana de ajutor lui IOHANNIS: Va voi transfera toate DOSARELE IMPORTANTE

Presedintele Traian Basescu a declarat, vineri, in cadrul ceremoniei de la Curtea Constitutionala pentru validarea alegerii lui Klaus Iohannis, ca ii va transfera noului presedinte ales, in aceasta perioada de tranzitie, toate dosarele importante, acelasi lucru urmand sa il faca si consilierii sai.

”Sigur, nu va fi usor mandatul dumneavoastra, domnule presedinte ales, va voi transfera tot ceea ce stiu, asa cum am stabilit, intr-o perioadaa de tranzitie, care incepe astazi”, i-a transmis Traian Basescu lui Klaus Iohannis. Seful statului a mentionat ca aceasta perioada de tranzitie este o noutate a mandatului prezidential.

CITESTE SI: UPDATE. KLAUS IOHANNIS A FOST VALIDAT. TRAIAN BASESCU asista la CEREMONIE 

”Imi aduc aminte, cu domnul presedinte Iliescu schimbul s-a facut pur si simplu in 15 minute, am schimbat locatarul de la Cotroceni”, a adaugat el. Traian Basescu a tinut sa precizeze ca acum, prin organizarea timpurie a alegerilor, exista posibilitatea unei perioade de tranzitie, in care fiecare consilier, pe domeniul lui, sa transfere dosarele.

”Eu insumi voi transfera dosarele importante catre domnul presedinte Klaus Iohannis”, a afirmat Basescu. Seful statului a mentionat ca sunt institutii care s-au modernizat, adaugand ca nu are nicio retinere sa spuna ca institutiile care intr-un fel sau altul au tinut de presedintele Romaniei, au facut pasi inainte.

CITESTE SI: CURTEA CONSTITUTIONALA a RESPINS CERERILE de ANULARE a ALEGERILOR 

”Avem prea multe institutii care, urmare a jocului politic, la nivel guvernamental, inca nu sunt reformate”, a afirmat Traian Basescu.

Sursa foto: realitatea.net