BASESCU ii ia apararea ELENEI UDREA: Sunt convins ca va avea argumente in instanta

Fostul presedinte TRAIAN BASESCU a declarat marti, la sediul PMP este convins ca ELENA UDREA va avea argumente in instanta, in contextul in care DNA cere din nou arestarea acesteia, intr-un nou dosar. 

”Sunt convins ca ELENA UDREA va avea argumente in instanta . (…) Am convingerea ca nu a facut astfel de interventii. In guvernul Boc a fost o adevarata vanatoare pe baietii destepti”, a declarat TRAIAN BASESCU. 

CITESTE SI: CAMERA DEPUTATILOR se va intalni maine dimineata pentru a discuta CEREREA DE ARESTARE A ELENEI UDREA

”Eu nu ma simt vizat de niciun dosar pentru ca stiu sigur ca in activitatea mea nu au existat ilegalitati”, a mai precizat TRAIAN BASESCU. 

DNA cere Camerei Deputatilor sa incuviinteze RETINEREA SI ARESTAREA ELENEI UDREA intr-un nou dosar de coruptie, potrivit unui comunicat al procurorilor. Dosarul are legatura cu VANZAREA SI RENOVAREA VILEI SABAREL din EFORIE SUD, dar si cu primirea de mita intr-un contract intre HIDROELECTRICA SI O FIRMA PRIVATA. Potrivit DNA, Elena Udrea ar fi primit mita de la un om de afaceri 3,8 milioane de dolari, plus o creanta de 900.000 de euro pentru aasigura firmei controlate de omul de afaceri derularea, in continuare, a contractului bilateral de vanzare – cumparare de energie electrica cu SC Hidroelectrica SA.

CITESTE SI: DNA CERE ARESTAREA ELENEI UDREA. MITA DE 3,8 MILIOANE DE DOLARI! REACTIA FOSTULUI MINISTRU. UPDATE

 Sursa foto: realitatea