BASESCU il ATACA pe IOHANNIS: Teatrul consultarilor prelungite este o MIZERIE PROVINCIALA

Fostul presedinte TRAIAN BASESCU a avut o reactie vineri seara, pe Facebook, in urma consultarilor de la Palatul Cotroceni pe care presedintele KLAUS IOHANNIS le-a avut cu liderii partidelor parlamentare, precum si cu unii reprezentanti ai societatii civile. 

BASESCU sustine ca ”teatrul consultarilor” nu este altceva decat o ”mizerie provinciala”. 

”Uneori, un presedinte poate lucra si la imaginea lui. Dar daca pentru imagine sacrifici stabilitatea guvernamentala, cu siguranta este un cost prea mare pentru tara, mai ales cind stii numele premierului Ciolos pe care vrei sa-l desemnezi. In afara desemnarii imediate a premierului, teatrul consultarilor prelungite este o mizerie provinciala care nu se ridica la nivelul celui mai important om in stat”, a notat TRAIAN BASESCU. 

CITESTE SI: KLAUS IOHANNIS: VOI MERGE IN PIATA, NU ANUNT CAND. Vor avea loc CONSULTARI si SAPTAMANA VIITOARE.UPDATE

Dupa consultarile cu reprezentantii partidelor, presedintele KLAUS IOHANNIS a purtat vineri discutii cu reprezentanti ai societatii civile. La finalul intalnirii, seful statului a anuntat ca va merge in Piata, precizand ca nu va anunta nici ora, nici ziua pentru ca nu vrea sa faca din asta un eveniment media. De asemenea, IOHANNIS a spus ca la sfarsitul saptamanii viitoare va veni cu o concluzie a discutiilor.

CITESTE SI: CONSULTARILE DE LA COTROCENI CONTINUA: REPREZENTANTII UNPR SI ALDE SE INTALNESC CU PRESEDINTELE IOHANNIS

Sursa foto: adevarul