Basescu, intrebat cu cine va vota in turul doi al alegerilor prezidentiale: Pot spune ca o sa ii votez pe amandoi?

Basescu, despre un presupus blat cu Ponta: O prostie fara margini. Va garantez, Udrea nu bate la usa niciunui barbat

Presedintele Traian Basescu a declarat, vineri, intrebat cum va vota in turul doi al alegerilor prezidentiale si daca isi va anula votul, ca vrea sa aiba aceasta discutie dupa primul tur, si a adaugat, razand: “Pot spune ca o sa ii votez pe amandoi?”.

“Pot spune ca o sa ii votez pe amandoi?”, a intrebat Traian Basescu la Realitatea TV, in gluma, despre optiunea sa in tirul doi la prezidentiale.

Seful statului a aratat ca vrea sa aiba aceasta discutie in turul doi, nu acum. “Sa avem aceasta discutie dupa turul intai. Deocamdata, candidatul meu este Elena Udrea. Deocamdata pe Udrea o sa o votez, discutam dupa primul tur”, a spus Basescu.

Citeste si: BASESCU LE-A CERUT SEFILOR SRI SI SIE SA-I SPUNA CINE A FACUT FILAJUL IN CAZUL UDREA-BICA-TOPOLICEANU

Intrebat ce facea in urma cu cinci ani, in ziua de vineri, inaintea scrutinului pentru prezidentiale, Traian Basescu a spus ca era acasa.

“Am avut un stil foarte relaxat in campanie (…) Nu am acceptat nicodata sa preiau presiunea staff-ului, le spuneam cu ce nu sunt multumit, eventual faceam modificari de program”, a povestit Basescu.

Potrivit sefului statului, “cea mai grea” campanie a fost cea din 2009, pentru ca in 2004 nu avea nimic de pierdut, pentru ca nu era cotat cu multe sanse de castig, dar in 2009 era presedintele in functie.

Citeste si: BASESCU: SERVICIILE SECRETE S-AU IMPLICAT IN CAMPANIE. DIN 10 SEPTEMBRIE I-AM AVERTIZAT PE COLDEA SI PREDOIU SA NU SE IMPLICE