BASESCU, huiduit la Arad: “Aici oamenii sunt mai calmi, la Bucuresti toata lumea este nervoasa”

Presedintele Basescu, la dezbaterea PMP: Romania are nevoie de un partid nou, care sa nu fi fost parte a compromisurilor

Presedintele TRAIAN BASESCU s-a fotografiat, sambata seara, cu zeci de aradeni, timp de 25 de minute, declarand ca se simte bine la Arad pentru ca “oamenii sunt mai calmi”, in timp ce la Bucuresti “toata lumea e nervoasa”. Totusi, mai multe persoane l-au huiduit, scandand “Jos Basescu”. 

Seful statului a mers pe jos de la hotelul in care este cazat la Arad pana la o terasa din centrul orasului, alaturi de purtatorul sau de cuvant, Bogdan Oprea, cei doi band o cafea.

Initial, presedintele a fost observat doar de consumatorii de la terasa, care insa nu l-au deranjat. Dupa ce ziaristii au ajuns in zona, zeci de aradeni care treceau prin centru au remarcat prezenta sefului statului si i-au cerut sa se fotografieze cu ei.

Citeste si: REACTIA PRESEDINTELUI BASESCU DUPA CE DMITRI ROGOZIN A ACUZAT ROMANIA CA I-A INCHIS SPATIUL AERIAN

BASESCU a facut poze cu copii, pe care i-a luat in brate, dar si cu cativa adulti. Sesiunea de fotografiere a durat 25 de minute, seful statului declarand ca se simte bine la Arad, pentru ca “oamenii sunt mai calmi decat la Bucuresti, unde toata lumea este nervoasa”

Intrebat de ce nu a fost prezent la festivitatea de premiere a competitiei Raliul Aradului, care a avut loc in vecinatatea Primariei si unde oamenii il asteptau, pentru ca au fost prezenti Elena Udrea si Emil Boc, TRAIAN BASESCU a raspuns ca nu a vrut sa para copilot.

Citeste si: BASESCU, IMPACAT: ARHIVELE SRI SI SIE AU FOST PREDATE INTEGRAL

De la terasa, seful statului a plecat tot pe jos la hotel, parcurgand circa doua sute de metri.

Duminica dimineata, BASESCU urmeaza sa plece la Timisoara.

Presedintele TRAIAN BASESCU a participat, sambata, la Arad, la un targ de educatie si locuri de munca, la invitatia fostului lider al PDL Arad Gheorghe Seculici, a carui fiica il are ca nas pe seful statului. Mai multe persoane l-au huiduit pe Basescu, in timp ce acesta a glumit pe seama manifestantilor: “Sunt oamenii lui Voiculescu”, a spus seful statului.

Sursa foto: qmagazine.ro