BASESCU: La Victor PONTA, tot ce nu intelege este FASCISM. Un om profund INCULT

Traian BASESCU l-a criticat pe Victor PONTA, dupa ce acesta l-a numit fascist pe Mircea Mihaies. “Numai un om profund INCULT, poate judeca astfel”, spune seful statului.

“Le multumesc pentru calitatea muncii desfasurate. Ma refer in primul rand la Horia Roman Patapievici, Mircea MIhaies, Tania Radu si Daniel Croitoru. Au ridicat iCR la un nivel pe care nu l-a atins niciodata pana cand au condus aceasta istitutie.

Victor Ponta a utilizat maciuca – Corpul de Control, pentru a justifica decizia abuziva de a-i schimba din functie. Afirmatiile legate de neregulile de la ICR sunt minciuni. Ele sunt un mod de guvernare pentru Ponta.

Citeste si: Ponta: Este crima organizata la NANA, Udrea este sprijinita de o retea

Si eu am avut rapoarte in timpul guvernului Nastase facute de corpul de control condus de Ponta, care atunci era un obedient care executa dispozitiile. A mostenit modul de a face control. Aceeasi practica pe care a utilizat-o in foarte multe actiuni pana acum

  Le multumesc si pentru ca sunt niste oameni de valoare le cer si scuze, in numele statului, pentru ca au fost jigniti de premier.

Acuzatia de fascism adusa lui Mihaies este un abuz inimaginabil pe care numai un om profund INCULT si lipsit de scupule putea sa o faca. Acelasi om se tinea de gat cu Radu Mazare prin Constanta, primar care nu demul umbla cu o uniforma fascista cu toate insemnele SS.

Citeste si: ANTONESCU: Ponta seamana mult cu Nastase, este o persoana aroganta, care le stie pe toate

La Victor Ponta, tot ce nu intelege e fascism, pentru ca atat il duce capul. Etichetarea e cu atat mai grava din partea unui premier UE si NATO” , a declarat BASESCU la Palatul Cotroceni.