BASESCU: Marele barcagiu Ponta s-a dus la mare sa manance mazare si sa-i dea portul mascariciului national

Presedintele TRAIAN BASESCU a ironizat joi, in studioul B1 TV, vizita premierului Victor Ponta la Constanta, afirmand ca “marele barcagiu s-a dus la mare sa manance mazare” si sa-i dea Portul Constanta “mascariciului national”, cu referire la primarul de la malul marii, Radu Mazare.

“Marele barcagiu Ponta s-a dus la mare ca sa manance mazare, sa-i dea portul, ca e ultimul lucru pe care nu-l avea pe litoral, mascariciului national. Nu e in regula”, a spus BASESCU.

Citeste si: Basescu: Blaga este o uriasa dezamagire pentru mine

Intrebat care sunt mizele in cazul Portului Constanta, Basescu a raspuns:  “Nu e o miza, eu sunt total rupt de Portul Constanta, insa banii si controlul sunt importante. Nu-i mai ajunge cat a furat din terenuri. Trebuie sa puna sub control comunitatea de afaceri de acolo. Banii din Portul Constanta nu se duc la buget, ci la dezvoltare. Banii din profit sunt reinvestiti. Mazare vrea sa-i duca la incalzire. Portul Constanta trebuie sa ramana ca infrastructura vitala de importanta nationala si internationala”.

Afla aici detalii despre vizita lui Ponta la Constanta

Seful statului a tinut sa atraga atentia ca PSD, cu Victor Ponta si “tata socru” Ilie Sarbu, vor pune mana pe justitie, pe DNA si pe servicii si vor face din Romania o tara a baronilor. Totodata, el a readus in discutie semnalele puternice venite de la americani, respectiv controlul grupurilor nelegitime asupra deciziilor guvernamentale.

“Vor face Romania baronilor. Semnalele care se dau sunt extrem de puternice pe care ei nu le iau in seama. Ponta cu tata socru vor pune mana pe justitie, pe DNA, pe servicii. Sunt niste parghii care ar da putere totala PSD-ului. Marea problema a PSD-ului este ca el ca aprtid mare nu are un comportament democratic. Este exact mesajul pe care ni l-au dat si americanii: controlul grupurilor nelegitime asupra deciziilor guvernamentale. Victor Ponta este un supus al baronetului local si trusturilor media. Discutam de oameni politici slabi”, a mai spus Basescu.

Citeste si: “Patriotii” de la PSD folosesc in campania electorala fotografii din Belarus si Polonia

“Daca in cei 10 ani as fi acceptat sa fiu un supus al lui Voiculescu si Ghita, as fi dus-o foarte bine. Au coborat prea jos in goana pentru imagine. Sunt oameni slabi care au depins intotdeauna de altii”, a adaugat presedintele.

Foto: Monitorul de Cluj