Basescu merge pe mana lui Eugen Tomac: Generatia lui Ponta, Sova si Ridzi – ratata. Incep investitia in Eugen Tomac

Basescu merge pe mana lui Eugen Tomac: Generatia lui Ponta, Sova si Ridzi - ratata. Incep investitia in Eugen Tomac

Fostul presedinte Traian Basescu a declarat, luni, ca Romania are o generatie tanara ratata, cea a lui Victor Ponta, Dan Sova sau Monica Iacob-Ridzi, si ca incepe sa investeasca in Eugen Tomac, unul dintre putinii care au ramas alaturi de el pana in ultima zi de mandat. 

Fostul presedinte a declarat, luni seara, la TVR, ca revine in viata publica “prin declaratii”, dar ca nu se va inscrie intr-un partid, ci va ramane “un partener al PMP”.

Citeste si: TRAIAN BASESCU, LA TVR: AM INCREDERE IN ELENA UDREA. CAND UN JUDECATOR VA SPUNE CA E VINOVATA, VOI RESPECTA DECIZIA. VIDEO

“Este timpul unei generatii. Avem o generatie ratata, o generatie de tineri, cea din care fac parte Ponta, Sova, din pacate Ridzi, pe care am sustinut-o enorm ca fiind o tanara cu aptitudini, e o generatie tanara ratata. Toti spuneau sa vina tinerii, au venit si sunt o dezamagire, Ponta – un plagiator, mincinos, ce simbolistica este el pentru generatia tanara”, a spus Traian Basescu la TVR.

“Ma uit la Tomac, incep investitia in el, am crezut (in el), a fost unul din putinii care a ramas langa mine pana in ultima zi a mandatului, ca de altfel si cei 5-6 parlamentari care mai sunt la PMP, alaturi de Elena Udrea. O sa le fiu recunoscator si cat o sa pot o sa-i ajut”, a mai spus fostul presedinte.